توضیحات
شیرینی زبان از شیرینی های سنتی و اصیل ایرانی است که سالهاست در میهمانیها و مناسبتهای مختلف استفاده می شود و می توان گفت یکی از شیرینی های پُر طرفدار ایرانی است. مهمترین بخش این شیرینی، خمیر آن می باشد که خمیر هزارلا نام دارد. خمیر هزارلا نوعی خمیر چند لایه است که با قرار دادن کره در داخل خمیر و تا کردن خمیر تهیه می شود. که در واقع از لحاظ طعم، در میان انواع مواد چرب، بهترین گزینه برای این خمیر، کره است.
آردی که در خمیر هزارلا استفاده می شود، ترکیبی از آرد شیرینی و آرد نان (بدون سبوس) است و هر چه میزان آرد نان بکار رفته بیشتر باشد، خمیر خوش طعم تر خواهد شد.
برای تهیه شیرینی زبان از خمیر هزارلا، و شهد ساده یا زعفرانی استفاده میشود.
مرضیه –
هم خوشمزه هست و هم به صرفه
حنانه –
دوست داشتم اول بخاطر کوچک بودن سایزش، دوم تردی، سوم کم شیره بودنش
مجتبی –
سلام و سپاس از زحمات شما