توضیحات
شیرینی زبان از شیرینی های سنتی و اصیل ایرانی است که سالهاست در میهمانیها و مناسبتهای مختلف استفاده می شود و می توان گفت یکی از شیرینی های پُر طرفدار ایرانی است. مهمترین بخش این شیرینی، خمیر آن می باشد که خمیر هزارلا نام دارد. خمیر هزارلا نوعی خمیر چند لایه است که با قرار دادن کره در داخل خمیر و تا کردن خمیر تهیه می شود. که در واقع از لحاظ طعم، در میان انواع مواد چرب، بهترین گزینه برای این خمیر، کره است.
آردی که در خمیر هزارلا استفاده می شود، ترکیبی از آرد شیرینی و آرد نان (بدون سبوس) است و هر چه میزان آرد نان بکار رفته بیشتر باشد، خمیر خوش طعم تر خواهد شد.
برای تهیه شیرینی زبان از خمیر هزارلا، و شهد ساده یا زعفرانی استفاده میشود.
شیرینی زبان کنجدی همانند زبان ساده است و تنها تفاوتش همانطور که از نام آن پیداست، استفاده از کنجد فراوان روی شیرینی است.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.