فواید گردو چیست؟
فواید گردو برای سلامتی چیست و شیرینیهای شگفتانگیزی که با گردو تهیه میشوند، چه چیزهایی هستند؟
اغلب ما در دوران کودکی برایمان جالب بود که پوسته چوبی گردو را با روشهای مختلف بشکنیم.
در واقع گردو شباهت زیادی به مغز انسان داشت که با یک پوسته چوبی سخت محصور شده بود که خوشمزه بوده و طعم بینظیری داشت. چیزی که گردو را به یک آجیل معجزهآسا تبدیل کرد، ترکیب آن از مواد مغذی بود.
با این حال، چیزی که ما در دوران کودکی به آن توجه نمیکردیم فواید بیشمار آن برای سلامتی بود که این آجیل معجزه آسا ارائه میکرد. امروز در این مطلب، برایتان خواهیم گفت که چگونه گردو میتواند سلامتی شما را تقویت کند و همچنین باعث خوشمزهتر شدن طعم بسیاری از غذاها شود.
گردو چیست؟
طعم ترد و آجیلی گردو می تواند طعم هر خوراکی لذیذی را ببیشتر نشان دهد و سلامتی را تقویت کند. گردو یک ماده مغذی است که از درختی از جنس Juglans که متعلق به خانواده Juglandaceae است سرچشمه میگیرد. طبق علم گیاه شناسی، گردو در واقع دانهای از دانههای دروپه یا دروپاسه است.
در طول سالیان، به دلیل نزدیک بودن به طعم آجیل، آن را یک آجیل میدانستند. با این حال، مصرف آن تنها پس از طی یک فرآیند خستهکننده امکانپذیر است. (ابتدا جدا کردن پوسته سبز رنگ و سپس شکاندن پوسته قهوهای رنگ)
هنگامی که گردوها فرآوری شدند، به روشهای مختلفی مانند مغز گردو یا خورشت و پخت انواع ترشی یا شیرینیجات استفاده میشوند. چیزی که مغز گردو را از سایر انواع آجیل متمایز می کند، پروتئین، مواد مغذی و اسیدهای چرب خوب آن است.
فواید گردو برای سلامتی
غنی شده با مواد طبیعی. گردو سرشار از اسیدهای چرب ضروری، ویتامینها، پروتئینها، فیبر و آنتیاکسیدانها است که میتواند برای بهبود سلامتی معجزه کند.
از سرطان جلوگیری می کند
گردو منبعی غنی از اسیدهای چرب امگا، حاوی ترکیباتی مانند فیتوسترول و آنتیاکسیدانها است که میتواند از بیماریهایی مانند سرطان سینه جلوگیری کند. مواد مغذی سالم گردو سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. همچنین میتوانید برای پیشگیری از سرطان، دانههای کتان را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
گردو برای سلامت قلب
گردو به طور طبیعی سرشار از چربیهای سالم است که به کاهش بیماریهای عروق کرونر کمک میکند و سلامت قلب را بهبود میبخشد. گردو منبعی غنی از ال آرژنین (اسید آمینه) و اسید چرب امگا 3 (اسید آلفا لینولنیک) است که این دو جزء دارای خواص ضد التهابی هستند. این اجزا به جلوگیری از گرفتگی عروق کمک میکنند.
گردو برای کنترل وزن
گردو سرشار از چربیهای سالم و فیبر است که آن را به یک دوز عالی از مواد مغذی تبدیل میکند. به خصوص، اگر در حال کاهش وزن هستید، افزودن گردو و سایر اسیدهای چرب مانند امگا به رژیم غذایی میتواند به شما در مدیریت وزن و بهبود ایمنی کمک کند.
تری گلیسیرید را کاهش میدهد
گردو میتواند تری گلیسیرید را کاهش دهد و مقاومت به انسولین ایجاد کند. میتواند سطح گلوکز خون را کنترل و مدیریت کند و خطر ابتلا به دیابت را کاهش میدهد.
شیرینیهایی که با گردو تهیه میشوند:
کلوچه گرد و توپُر که مواد داخلی آن از مغز گردو و هل و دارچین تهیه شده است.
شیرینی یا نان گردویی، همان شیرینیهای کوچک گردویی هستند که همهمان از دوران کودکی به یاد داریم. در همیر این شیرینی از گردو به مقدار
زیاد استفاده شده است.
در این شیرینی از دانههای ریز گردو استفاده شده است.
قطاب شیرینی محبوبی که همه آن را میشناسیم و در شهرهای مختلف به روشهای متفاوتی تهیه شده و داخلش با گردو پُر میشود.
از شیرینیهای سنتی قدیمی و بسیار خوشمزهی قزوین است که ظاهر و طعمی شبیه به کلوچه دارد و داخلش با مغز گردو و بادام آسیاب شده پر
میشود.
سلام
خیلی مطلب سودمندی بود