طرز تهیه باقلواترکی با پسته:
همه مواد(بجز پسته) را با هم مخلوط کرده و سپس شروع به ورز دادن کنید تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر به دست آمده را به 10 گلوله و هر کدام را به 6 گلوله کوچکتر تقسیم کرده و در نشاسته گندم بغلتانید.
همه گلوله ها را صاف کرده، سپس با مقدار بسیار کمی نشاسته که روی آنها میپاشید، آنها را به شکل دایرهای پهن کنید تا ورقههای شیرینی بسیار نازک به دست آید. بعد، ورق ها را یکی یکی در سینی که از قبل چرب کردهاید، بچینید و پستههای خرد شده را بین آنها بپاشید.
باقلوا را به شکل مربعهای یک اندازه برش بزنید. 1/2 فنجان (125 گرم) کره را روی آن بریزید. بگذارید چند ساعت در دمای اتاق بماند. سپس آن را به مدت 30-40 دقیقه در دمای 300 درجه فارنهایت (150 درجه سانتیگراد) در فر قرار دهید تا بپزد.
برای تهیه شربت، 6 فنجان شکر و 6 فنجان آب شربت را با هم مخلوط کرده، روی حرارت قرار دهید. شربت را حدود 20 دقیقه بجوشانید و پس از آماده شدن باقلوا، روی آن بریزید.
با این مواد میتوانید 2 سینی باقلوا تهیه کنید.
معرکست
به به و به به