باقلوا ترکی با پسته

دستور تهیه باقلوا ترکی با پسته

مواد لازم :

تخم مرغ: 2 عدد

ماست: 1 فنجان

آب لیمو:  به اندازه آب نصف یک لیمو

جوش شیرین: 1 قاشق چایخوری

روغن: 1 فنجان

آرد: به میزان لازم برای خمیر نرم

نشاسته گندم

پسته: به مقدار دلخواه

کره: 1/2 فنجان (125 گرم)

شکر: 6 فنجان، برای شربت

آب: 6 فنجان، برای شربت

طرز  تهیه باقلواترکی با پسته:

همه مواد(بجز پسته) را  با هم مخلوط کرده و سپس شروع به ورز دادن کنید تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر به دست آمده را به 10 گلوله و هر کدام را به 6 گلوله کوچکتر تقسیم کرده و در نشاسته گندم بغلتانید.

همه گلوله ها را صاف کرده، سپس با مقدار بسیار کمی نشاسته که روی آنها می‌پاشید، آنها را به شکل دایره‌ای پهن کنید تا ورقه‌های شیرینی بسیار نازک  به دست آید. بعد، ورق ها  را یکی یکی  در سینی  که از قبل چرب کرده‌اید، بچینید و پسته‌های خرد شده را بین آنها بپاشید.

باقلوا را به شکل مربع‌های یک اندازه برش بزنید. 1/2 فنجان (125 گرم) کره را روی آن بریزید. بگذارید چند ساعت در دمای اتاق بماند. سپس آن را به مدت 30-40 دقیقه در دمای 300 درجه فارنهایت (150 درجه سانتیگراد)  در فر قرار دهید تا بپزد.

برای تهیه شربت، 6 فنجان شکر و 6 فنجان آب شربت را با هم مخلوط کرده، روی حرارت قرار دهید. شربت را حدود 20 دقیقه بجوشانید و  پس از آماده شدن باقلوا، روی آن بریزید.

با این مواد می‌توانید 2 سینی باقلوا تهیه کنید.

نکته:

  1. بهتر است از اسانس وانیل استفاده نکنید، زیرا طعم اصلی باقلوا را از بین می‌برد.
  2. برای تهیه این باقلوا خمیر را خودمان درست کردیم. اگر بخواهید می‌توانید از خمیر باقلوای آماده نیز استفاده نمایید. اما به نازکی خمیری که خودتان درست می‌کنید، نخواهد بود.
  3. برای اینکه باقلوای شما ترد و لایه‌لایه شود، حتما در هر لایه بین خمیرها، روی آنها را با کره چرب کنید. اگر خمیر خیلی نازک است، میتوانید دو لایه خمیر را روی هم بگارید و سپس پودر پسته بپاشید.

اگر به شیرینی‌های پسته‌ای علاقه‌مند هستید، پیشنهاد می‌کنم صفحه  “شیرینی با مغز پسته” را ببینید.

2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.
Average
5 Based On 2

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *