باقلوای ترکی مارپیچی

دستور تهیه باقلوا

مواد لازم برای باقلوا:

خمیر فیلو – 1 بسته، 1.1 پوند (500 گرم)

گردو آسیاب شده – 7 اونس (200 گرم)

بیسکویت آسیاب شده – 7 اونس (150 – 200 گرم)

روغن – 2/3 فنجان (150 میلی لیتر)

مواد لازم برای شربت باقلوا:

آب – 4 فنجان (1 لیتر)

شکر – 1.1 پوند (500 گرم)

وانیل یا برش های لیمو  به مقدار دلخواه (در این دستور از هر دو استفاده کردیم)

طرز  تهیه باقلوا ترکی

ابتدا شربت را به روش زیر آماده می‌کنیم:

آب، شکر و وانیل را در یک قابلمه مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

سپس شربت را کنار بگذارید و باقلوا را به ترتیب زیر آماده کنید:

در مرحله اول، فر را با دمای در دمای 360 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) روشن کنید تا گرم شود.

در مرحله دوم، گردو و بیسکویت را در کاسه‌ای با هم مخلوط کنید.

در مرحله سوم، یک ورقه خمیر فیلو را باز کرده،  روی آن را به کمک قلم‌موی آغشته به روغن چرب کنید. یک قاشق از مواد(مخلوط گردو و بیسکویت) روی خمیر بپاشید تا در تمام قسمتهای آن به صورت پراکنده پخش شود.

سپس یک وردنه چوبی  نازک یا  چوب با ضخامت کم را در یک سر خمیر قرار دهید وخمیر را به صورت رول دور وردنه بپیچید تا به انتهای خمیر برسید. بعد، خمیر را از دو سر وردنه به سمت وسط جمع کنید تا چین‌ بخورد. سپس چوب را از خمیر بیرون بکشید. خمیر را به شکل مارپیچ بپیچید و فضای کوچی در وسط خمیر قرار داده و داخل آن را با فیلینگ(مخلوط بیسکویت و گردو) پر کنید.

به همین ترتیب، باقیمانده خمیرهای فیلو را آماده کنید. مارپیچ‌های به دست آمده را در یک ظرف پخت به صورت فشرده کنار هم قرار داده، روی آنها  را با کمک قلم‌موی آغشته به روغن کمی چرب کنید.  سپس در فر به مدت حدوداً 30 تا 40  دقیقه قرار دهید تا آماده شوند.

بعد از بیرون آورد باقلواها از فر، در حالی که داغ است شربت را روی باقلوا بریزید و حداقل 12 ساعت در یخچال بگذارید تا شربت به خوبی جذب باقلوا شود.

سپس به روش دلخواه سرو کنید.

(نحوه سرو باقلوا به روشهای مختلف را می‌توانید اینجا ببینید).

1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.
Average
5 Based On 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *