نان پادرازی، شیرینی سنتی قزوین، مشهد و استان گیلان

دستور تهیه نان پادرازی مشهدی، ویژه عید نوروز

مواد لازم برای شیرینی پادرازی:

  1. روغن ۲۰۰ گرم جامد
  2. پودر قند ۱۵۰ گرم
  3. پودر هل ۱ قاشق چای خوری
  4. پودر زنجبیل ۱ قاشق چای خوری به دلخواه
  5. آرد برنج ۱۵۰ گرم
  6. آرد نخودچی ۱۵۰ گرم
  7. آرد سفید ۷۵ گرم
  8. زرده تخم مرغ ۱ عدد و ۱ قاشق چای خوری پودر قند برای تزیین مواد

طرز  تهیه شیرینی پادرازی

فر را روی حرارت ۱۷۵ گرم می‌کنیم.

روغن و پودر قند را ۶ تا ۷ دقیقه با دور کند و سپس تند با همزن می‌زنیم. هر ۳ آرد را مخلوط کرده و پودر هل و به دلخواه زنجبیل را اضافه می‌کنیم. آردها را به مخلوط روغن اضافه کرده و با لیسک قاطی می‌کنیم و با دست ورز می‌دهیم تا یکدست شود.

از هر ۳ آرد روی میز کار الک کرده و سپس با وردنه خمیر را به قطر نیم سانت باز می‌کنیم.

خمیر را قالب زده و روی سینی که کاغذ انداخته‌ایم می‌گذاریم و زرده و پودر قند را قاطی کرده و با برس روی شیرینی‌ها می‌مالیم و یک خلال پسته رویش می‌گذاریم.

می‌توان کمی زعفران هم به زرده اضافه کرد. در فر برقی ۱۰ دقیقه و در فر گازی ۱۵ دقیقه کافیست تا زیر آن طلایی شود و پخته شود.

شیرینی سه آرد ترد است و تا زمان سرد شدن از سینی جدا نمی‌کنیم.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *