نان پادرازی، شیرینی سنتی قزوین، مشهد و استان گیلان
دستور تهیه نان پادرازی مشهدی، ویژه عید نوروز
مواد لازم برای شیرینی پادرازی:
- روغن ۲۰۰ گرم جامد
- پودر قند ۱۵۰ گرم
- پودر هل ۱ قاشق چای خوری
- پودر زنجبیل ۱ قاشق چای خوری به دلخواه
- آرد برنج ۱۵۰ گرم
- آرد نخودچی ۱۵۰ گرم
- آرد سفید ۷۵ گرم
- زرده تخم مرغ ۱ عدد و ۱ قاشق چای خوری پودر قند برای تزیین مواد
طرز تهیه شیرینی پادرازی
فر را روی حرارت ۱۷۵ گرم میکنیم.
روغن و پودر قند را ۶ تا ۷ دقیقه با دور کند و سپس تند با همزن میزنیم. هر ۳ آرد را مخلوط کرده و پودر هل و به دلخواه زنجبیل را اضافه میکنیم. آردها را به مخلوط روغن اضافه کرده و با لیسک قاطی میکنیم و با دست ورز میدهیم تا یکدست شود.
از هر ۳ آرد روی میز کار الک کرده و سپس با وردنه خمیر را به قطر نیم سانت باز میکنیم.
خمیر را قالب زده و روی سینی که کاغذ انداختهایم میگذاریم و زرده و پودر قند را قاطی کرده و با برس روی شیرینیها میمالیم و یک خلال پسته رویش میگذاریم.
میتوان کمی زعفران هم به زرده اضافه کرد. در فر برقی ۱۰ دقیقه و در فر گازی ۱۵ دقیقه کافیست تا زیر آن طلایی شود و پخته شود.
شیرینی سه آرد ترد است و تا زمان سرد شدن از سینی جدا نمیکنیم.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.