نان چایی، شیرینی سنتی قزوین

دستور تهیه نان چای

مواد لازم:

  1. ماست: ۱ قاشق سوپخوری (۱۱ گرم)
  2. بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری ۶( گرم)
  3. کره ۱ پیمانه (۱۶۰ گرم)
  4. پودر قند یک پیمانه و یک قاشق سوپخوری (۱۲۵ گرم)
  5. زرده تخم‌مرغ ۳ عدد (۶۰ گرم)
  6. وانیل شکری ۴/۱ قاشق چایخوری
  7. هل پودر شده ۱ قاشق چایخوری (۳ گرم)
  8. سفیده تخم‌مرغ ۱ عدد (۳۰ گرم)
  9. آرد الک شده ۳ پیمانه (۳۱۵ گرم)  – سه بار الک کنید
  10. زعفران حل شده در آب جوش ۱ قاشق چایخوری
  11. خلال پسته یا کنجد برای تزئین به مقدار لازم

طرز  تهیه نان چای قزوین

فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود.

کره و پودر قند را با همزن برقی هم بزنید تا لطیف شود.

دو عدد از زرده‌های تخم مرغ وانیل پودر هل را در ظرفی جداگانه با همزن برقی هم بزنید و به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید.

ماست را در ظرفی ریخته و بکینگ‌پودر را به آن اضافه کنید.

سفیده تخم‌مرغ را کمی هم بزنید و همراه با ماست و بکینگ‌پودر به بقیه مواد که مخلوط کرده‌اید اضافه کنید. در انتها آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست بیاید.

توجه داشته باشید که خمیر را زیاد ورز ندهید زیرا به روغن میفتد.

خمیر را در کیسه فریزر گذاشته و در دمای اتاق بگذارید ۲ ساعت استراحت کند.

روی سطح صافی کمی آرد ریخته خمیر را به قطر یک سانت روی آن پهن کنید (احتیاج به وردنه نیست. با دست می‌توانید انجام دهید). سپس به اشکال دلخواه قالب زده و داخل سینی شیرینی‌پزی که روی آن کاغد روغنی پهن کرده‌اید بچینید.

یک عدد باقیمانده زرده تخم مرغ و زعفران را با همزن دستی هم بزنید و به وسیله قلم‌مو روی شیرینی‌ها بمالید. سپس روی آنها  خلال پسته و خلال کنجد پاشیده، به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پخته شود. بعد از اینکه خنک شد در ظرف مورد نظر بچینید و میل کنید.

1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.
Average
5 Based On 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *