توضیحات
قطاب یکی از معروف ترین شیرینی های سنتی ایرانی و همچنین از شیرینهای پُر طرفدار عید است که در شهرهای مختلف، از جمله قزوین تهیه می شود. این شیرینی از دو لایه ( لایه خارجی و لایه ی داخلی یا مغز) تشکیل شده است. لایه خارجی خمیری از آرد گندم است که در روغن سرخ شده یا در فر آماده میشود. لایه داخلی نیز شامل مغز آن است که عموماً با گردو یا بادام به همراه هل و دارچین و … پرُ میشود.
در قطاب های قنادی رضا برای لایه داخلی از هل و گردو استفاده می شود که ترکیب این دو، طعم بی نظیری به شیرینی می دهد. همچنین برای آماده سازی، قطاب ها در فر طبخ می شوند.
اسدی –
قطابش اصلا طعم روغن نمیده. گردوش هم تازه هست
نگین –
به نظرم نگهداری این شیرینی های سنتی خیلی مهمه. من قطالب رو بیرون از یخچال، تو هوای نسبتاً خنک گذاشتم. روزهای اول خوب بود.ولی بعد از سه روز طعمش یه خورده برگشت. بوی روغن می داد. در حالیکه کلوچه گردویی و نان چای بیرون از یخچال تازه مونده بودن
یلدا –
یکی از ویژگیهای خوب این شیرینی تازگی گردوی داخل قطاب هست. خوبه که قنادی رضا کیفیت محصولات رو همچنان حفظ کرده
محبوبه –
اینترنتی خریدم.قطاب تازه و خوشمزه بود
مهسا –
سفارشم تازه به دستم رسید. خیلی تازست.گردوش هم اعلاست
نسرین –
بهترین قطاب قزوینه
فهیمه –
بی نظیره
متشکرم از قنادی رضا
صاحبه –
قطاب خیلی خوشمزه هست.ولی حتما باید داخل یخچال و دور از گرما باشه. یه بار حواسم نبود توی این گرما نصف روز بیرون یخچال گذاشتم.یه مقدار طعمش برگشت.اما دفعات قبل عالی بود و یک هفته نگه داشتم
صدف –
قطاب رو اینترنتی سفارش دادم. تازه بود و خوشمزه
کیمی –
قطاب سرخ میشه یا تو فر درست میشه؟
مدیر سایت –
در فر
رعنا –
بر خلاف قطاب یزد که خمیرش خیلی نازکه و داخلش پر مواد، این قطاب خمیر کمی ضخیمتره. اما خوشمزهست در جای خود
مریم –
قطاب پسته ای ندارین؟
قنادی رضا –
سلام
خیر
فقط قطاب گردویی تولید میشود
سیما –
بعضی قطابها گردوی داخلش میکس و له شدهست. در حالیکه گردوی باقلوا باید زیر دندون بیاد که قطاب رضا این خصوصیت داره
به نظر من مزه و کیفیتش خوبه
جواد –
با سلام
آیا امکان ترکیب شیرنیها است؟ مثلا سفارش قطاب و باقلوا با هم در یک پک
reza tc –
خیر امکانش نیست
مونا –
خیلی خوشمزه هست
مزهی قطاب خونگی میده
منیژه –
این قطابها خیلی خوشمزه هستن. طعم قطابهای خونگی قدیمی. البته ما سرخش میکردیم
reza tc –
نوش جان
صابر –
اینا همون قطاب دستپیچ؟
نرجس –
قطاب پسته ای تولید نمیشه؟
نازی –
فوقالعاده خوشمزه. از قطاب یزد خوشمزه تره
الهام –
آنلاین سفارش دادم.فوقالعاده خوشمزه و تازه بود
پریسا –
خوشمزه ترین قطاب رو دارید
لیلا –
برای من هم مزه قطاب خونگی میده که خیلی دوسش دارم
فرزانه –
قطاب های خانگی در روغن سرخ میشن اما قطاب رضا در فر آماده میشه و همین حسنشه
فرخنده –
بهترین قطابی که خوردم همینه
مانی –
تازه بودن قطاب برام خیلی اهمیت داره. کسانیکه اینترنتی خرید کردن، تجربیاتش رو هم بگن. من شهرستان هستم و محصولات رضا رو چند بار از فروشگاه خریدم
مهناز –
من هم از فروشگاه خریدم و هم سایت
سفارش اینترنتی تاریخ روز هست اما فروشگاه مال ده روز پیش بوده
مری –
مزه روغن نمیده و کاملا مشخصه در فر درست شده
سحر –
قطاب گردویی معرکست
مژگان –
به نظرم پوسته شیرینی شبیه به قطاب یزد هست و مواد میانی در همون حد خوشمزه.
فقط سایز بزرگتری داره
لعیا –
همه مواد تازه ست. حتی پودر پسته روش
علی –
بهترین قطاب قزوین
محمدرضا –
شما که انقد قطاب خوشمزه درست می کنید، تو کار قطاب پسته ای هم برین
مریم –
با تشکر از پیگیری شما.
قطاب تازه بود و خوش مزه.
طاهره –
بهترین قطاب قزوین رو میپزین
دست مریزاد
مرضیه –
آخرین خریدم دو ماه پیش بود و جهت پاسخگویی به مهرتان اینجا می نویسم.
شیرینی ها عالی و خوشمزه بودند و ارسال سریع.
سعیده –
عالی
از خریدم راضی بودم
فاطمه –
حسنش اینه که مواد میانیش زیاده. اما در نگهداری برای مدت طولانی دقت زیاد میخواد
الی –
مثل قطاب یزد فرم خوشگل نداره اما شاید عجیب که عاشق همین فرم نامشخصش هستم. مزه هم عالی
فاطمه –
من فکر میکنم باید ابعاد بسته بندی و وزن شیرینی حتما در سایت قید بشه
پویان –
قطاب را همراه با نانچای به صورت آنلاین سفارش داده بودم
بسیار راضی بودم از کیفیت و ارسال
تشکر
رضوانه –
عطر و طعم فوق العاده
تشکر از قنادی رضا
مینا –
مهمترین حسنش اینه که بوی روغننمیده
آزاده فراهانی –
نانش کلفت است