پودینگ قمرالدین (زردآلو)، دسر ویژه کشورهای عربی در ماه رمضان
دسر پودینگ قمرالدین دسری ساده و بسیار خوشمزه است که از زردآلو و خامه یا پنیر خامهای تهیه میشود.
در مورد پیداش نام قمرالدین نظریههای متعددی ارائه شده است. یک نظریه بر این باور است که نام آن به نام مخترعش، مردی سوری به نام قمر الدین بوده است. گفته میشود که او به قدری خوشتیپ بوده که به ماه شباهت داشته است (قمر در زبان عربی به معنی ماه است).
نظریه دیگری معتقد است که فصل زردآلو مصادف است با رویت ماه نو که آغاز ماه رمضان در سال قمری است. نظریه مشابهی که در مصر رواج یافته است، ریشه این نام را به خلیفهای میرساند که مشهور بود با دیدن هلال ماه در ماه رمضان با قمرالدین (زردآلو) جشن میگرفت.
دستور تهیه قمرالدین
مواد لازم :
آب زردآلو 250 گرم
نشاسته 2 قاشق غذاخوری
شیر 3 فنجان
شکر 3 قاشق غذاخوری
کرم پنیر Puck یا خامه صبحانه 170 گرم
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.