شیرینی اسکار
شیرینی اسکار نوعی شیرینی با منشا اروپایی است که شبیه به کلوچهی وانیلی بوده و روی آن مارمالاد(معمولاً تمشک) قرار داده میشود. این شیرینی در امریکا معروف به شیرینی “اثر انگشتی” است و در سوئد با نام “غار تمشک” شناخته میشود.
طرز تهیه شیرینی اسکار تقریباً در همه جا یکسان است. در ایران اما، این شیرینی به دو صورت تهیه میشود. نوع بازاری آن معمولاً به سبک دیگر نقاط جهان با مارمالاد تزئین میشود. اما در نوع خانگی، که بیشتر نیز در ایام عید تهیه میشود، به شکل توپکهایی که لایهی خارجی آنها را گردوی خرد شده فرا گرفته است، تهیه میشود؛ و مارمالاد ندارد.
دستور تهیه شیرینی اسکار بینالمللی
مواد لازم برای حدود 50 تا 52 عدد شیرینی:
- کره ۱۵۰ گرم معادل ۱ پیمانه
- پودر قند ۱۰۰ گرم معادل ½ پیمانه
- تخم مرغ (زرده و سفیده جدا، سفیدههای تخم مرغ را جدا کنید و داخل یخچال بگذارید) ۲ عدد
- هل ۱ قاشق چایخوری یا وانیل نصف ق چ
- آرد ۲۵۰ گرم معادل ۲ پیمانه
- گردوی خرد شده ۱۵۰ – ۲۰۰ گرم حدوداً ۲ پیمانه
- هل ساییده و پودر قند برای تزیین به مقدار لازم
- مارمالاد
عکس اسکار قنادی رضا اینجا چقده هوس بر انگیزه