توضیحات
شیرینی نخودچی از شیرینیهای سنتی قزوین و یکی از انواع شیرینی خشک عید نوروز ایران است که به دلیل ماندگاری بالا و لذیذ بودن آن طرفداران زیادی دارد. همچنین نرمی این شیرینی خوشمزه آن را به یکی از شیرینیهای نوروزی محبوب بویژه برای سالمندان تبدیل کرده است.
شیرینی نخودچی در مقایسه با دیگر شیرینیهای عید ارزش تغذیه ای بیشتری دارد. آرد بکار رفته در این شیرینی، آرد نخود خالص است. که آرد نخودچی در مقایسه با دیگر آردهای غلات میزان فیبر بیشتر و ارزش تغذیهای بالاتری دارد.
آرد نخودچی نیز همچون نخود تازه دارای پروتئین بوده و به افزایش ایمنی بدن کمک می کند و سرشار از کلسیم، آهن گیاهی، فسفر و ویتامین های گروه Aو B است.
شیرینی نخودچی در صورتی که زیاد شیرین نباشد، یک شیرینی مناسب برای کودکان و نوجوانان است.
در تهیه شیرینیهای نخودچی ساده به طور معمول از آرد نخودچی، روغن جامد، شکر ساییده شده یا پودر قند و پودر هل استفاده میشود.
نجمه –
شیرینی ارزون و خوشمزه
منا –
بخاطر نداشتن پسته روی شیرینی کمی ارزونتره. اما من نخودچی پسته ای رو ترجیح میدم