• ورود / ثبت نام
  • سبد خرید
  • تهران یا شهرستان؟
سفارش آنلاین شهرستان ها تا سیزدهم فروردین بسته شد
  • 0سبد خرید فروشگاه
قنادی رضا،بهترین شیرینی سنتی قزوین
  • صفحه اصلی
  • محصولات
    • شیرینی سنتی قزوین
    • سایر شیرینی‌ها
      • بیسکوییت
      • حلوا
      • رژیمی
      • آلمانی
      • زبان
      • خرمایی
      • نارگیلی
    • پکیج مناسبتی
      • شیرینی عید نوروز
      • شیرینی رمضان
    • محصولات ویژه ارسال شهرستان
  • فروشگاه ها
  • عوامل فروش عمده
  • آشنایی و ارتباط با ما
    • درباره ما
    • ارتباط با ما
  • راهنمای خرید مشتریان
  • مجله شیرینی
  • جستجو
  • منو منو
  • صفحه اصلی
  • محصولات
  • فروشگاه ها
  • عوامل فروش
  • آشنایی و ارتباط با ما
    • درباره ما
    • ارتباط با ما
  • راهنمای خرید مشتریان
  • مجله شیرینی
نکات شیرینی ماکارون
شیرینی

5 نکته برای تهیه شیرینی ماکارون بی‌نقص

شیرینی ماکارون چیست؟

ماکارون یک شیرینی فرانسوی است که مواد اصلی برای تهیه آن، سفیده تخم مرغ و شکر درست است. مواد دیگری که در تهیه ماکارون بکار می‌رود،، پودر شکر یا پودر قند، پودر بادام یا پودر بادام زمینی و رنگ‌های خوراکی مجاز است. معمولاً وسط این شیرینی با شکلات سفید، خامه یا مربا پر می‌شود.

 

آیا تا به حال پخت شیرینی ماکارون فرانسوی در خانه را امتحان کرده‌اید؟

امروز در این مطلب می‌خواهیم بهترین نکات مربوط به این شیرینی خوشمزه را به شما بگوییم تا همه را با خلاقیت‌های حرفه‌ای خود تحت تاثیر قرار دهید.

نکات تهیه ماکارون:

  • آرد و پودر قند را الک کنید

برای اطمینان از اینکه ماکارون‌هایتان صاف و بدون گلوله هستند، آرد بادام و پودر قندتان را خوب الک یا صاف کنید. می‌توانید هر دو مواد را با هم الک کنید تا مطمئن شوید که خوب مخلوط می‌شوند.

  • ترکیب “ tant pour tant “.

این قانون فرانسوی که به فرانسوی “tant pour tant” نامیده می شود، به ما می گوید که از آرد بادام به اندازه پودر قند استفاده کنیم.

پیروی از این قانون در تمام دستور‌العمل‌های ماکارون تضمین می‌کند که  همیشه  شیرینی‌هایتان عالی و خوشمزه می‌شوند.

  • قیف‌های هم‌اندازه

اطمینان حاصل کنید که تمام ماکارون‌های شما با هم اندازه یکسانی دارند. این از سوختن بعضی از آنها، در حالی که بقیه هنوز خام هستند جلوگیری می‌کند.

می‌توانید  از شکل‌های مشخص‌شده‌ای که معمولاً  روی صفحه‌های سیلیکونی است، استفاده کنید یا می‌توانید با استفاده  از کاغذ پخت یک الگو بسازید.

همچنین بسیار توصیه می‌شود که خمیر ماکارون را در دویا با نازل گرد شماره 10 قرار دهید تا به فرم ایده آل شما کمک کند.

وقتی همه ماکارون‌ها را در سینی گذاشتید، به آرامی روی آن ضربه بزنید تا حباب‌ها خارج شوند. اگر هنوز مقداری حباب باقی مانده است، می‌توانید از خلال دندان برای بیرون زدن آنها استفاده کنید.

  • خشک کردن ماکارون

قبل از پخت ماکارون، باید اجازه دهید خوب خشک شوند. این کار از ترک خوردن آنها در هنگام پخت جلوگیری می کند و باعث براق شدن آنها می شود.

ماکارون‌های خود را در هوای آزاد (در دمای اتاق) بگذارید و برای بررسی اینکه آیا قبلاً خشک شده‌اند یا خیر، با انگشت خود به آرامی روی ماکارون را لمس کنید. مدت زمان خشک شدن آنها بسته به رطوبت می‌تواند متفاوت باشد، بنابراین می‌توانید چندین بار بررسی کنید.

*چه زمانی متوجه خواهید شد که آیا آنها از قبل خشک شده اند؟ اگر وقتی سطح آن را کمی لمس کردید به انگشتتان نچسبید، آماده پخت هستند.

  • مرحله‌ی قبل از پُر کردن داخل ماکارون

هنگامی که ماکارون‌های شما از فر بیرون آمدند، بسیار مهم است که اجازه دهید دوباره خشک شوند. بنابراین قبل از برداشتن  شیرینی‌ها روی سینی بگذارید تا کاملا خنک شوند.

پس از خنک شدن می‌توانید آنها را بردارید و شروع به پر کردن  کنید.

 


حالا که نکات بیشتری در مورد پخت شیرینی ماکارون یاد گرفتید، وقت آن است که این شیرینی فرانسوی خوشمزه را بپزید.

ما عاشق دیدن خلاقیت‌های شما هستیم. از تجربه‌های هنر شیرینی‌پزی خود برایمان بنویسید.

در من، اگر دستور پخت این شیرینی لطیف و خوشمزه را نمی‌دانید، برایمان کامنت بگذارید تا به دستورات شیرینی‌پزی وب‌سایت اضافه کنیم.

برچسب ها: نان و شیرینی
اشتراک این مطلب
  • اشتراک در Facebook
  • اشتراک در Twitter
  • اشتراک گذاری در واتس اپ
  • اشتراک در Pinterest
  • اشتراک در LinkedIn
  • اشتراک با ایمیل
شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
باقلوای تبریزانواع شیرینی های سنتی تبریز
نان لاکونان لاکو چیست؟
شیرینی پاپیونیشیرینی آقا گردک با دستورپخت مادربزرگ
نان برنجی سفید جعبه اینان برنجی با دستور پخت مادربزرگ
شیرینی های سنتی مازندران شیرینی های سنتی مازندارن
روش پخت کلوچه خرمایی زابلیکلوچه های سنتی سیستان
شیرینی پزی به سبک10 راز شیرینی‌پزی قنادان حرفه‌ای
شیرینی پاپیونیشیرینی پاپیونی با دستور پخت مادربزرگ
1 پاسخ
  1. افسانه گفته:
    آبان 10, 1401 در

    عاشق شیرینی ماکارون هستم. از شیرینی های ایرانی مثل باقلوا و قطاب خوشمزه تر نیست. اما یه جور خاصی هوس انگیزه شکل و شمایلش

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.
Average
4 Based On 1

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک‌های مفید

شیرینی بر اساس طعم و مزه

راهنمای سفارش آنلاین شیرینی قزوین

 

 

 

 

جدیدترین مطالب

  • طرز تهیه نان پادرازی مشهدی
  • شیرینی پاپیونی با دستور پخت مادربزرگ
  • نان برنجی با دستور پخت مادربزرگ
  • شیرینی آقا گردک با دستورپخت مادربزرگ

تماس با ما

شعبه 1: قزوین، چهارراه نادری، خیابان عبید زاکانی، روبروی کانون

شعبه 2: قزوین، خیابان فردوسی شمالی، نرسیده به چهارراه فلسطین، پلاک 658

 

سایت‌های دیگر ما

وب‌سایت انگلیسی

وب‌سایت عربی

وب‌سایت ترکی

 

مطمئن خرید کنید

نماد اعتماد الکترونیک قنادی رضا

نماد اعتماد الکترونیک قنادی رضا

© کپی رایت - قنادی رضا،بهترین شیرینی سنتی قزوین|طراحی و بهینه سازی وبسایت ایده های نوین گیل سو
  • Instagram
  • Pinterest
  • Rss
  • Twitter
  • LinkedIn
رفتن به بالا
ورود ×
رمز عبور را فراموش کرده اید؟
ورود با کد یکبارمصرف
ارسال مجدد کد یکبار مصرف(00:60)
آیا حساب کاربری ندارید؟
ثبت نام
ارسال مجدد کد یکبار مصرف(00:60)
برگشت به ورود
ارسال مجدد کد یکبار مصرف (00:60)
برگشت به ورود
  • (+93) افغانستان
  • (+355) آلبانى
  • (+213) الجزيره
  • (+1) آمریکن ساموا
  • (+376) آندورا
  • (+244) آنگولا
  • (+1) آنگویلا
  • (+1) Antigua
  • (+54) آرژانتين
  • (+374) ارمنستان
  • (+297) آروبا
  • (+61) استرالیا
  • (+43) اتریش
  • (+994) آذربایجان
  • (+973) بحرين
  • (+880) بنگلادش
  • (+1) باربادوس
  • (+375) بلاروس
  • (+32) بلژيك
  • (+501) بلیز
  • (+229) بنین
  • (+1) برمودا
  • (+975) بوتان
  • (+591) بوليوي
  • (+599) Bonaire, Sint Eustatius and Saba
  • (+387) بوسني و هرزگوين
  • (+267) بوتسوانا
  • (+55) برزيل
  • (+246) محدوده اقیانوس هند تحت سیطره بریتانیا
  • (+1) British Virgin Islands
  • (+673) برونئی
  • (+359) بلغارستان
  • (+226) بورکینافاسو
  • (+257) بوروندی
  • (+855) کامبوج
  • (+237) كامرون
  • (+1) كانادا
  • (+238) کیپ ورد
  • (+1) جزابر کیمن
  • (+236) جمهوری آفریقای مرکزی
  • (+235) چاد
  • (+56) شيلي
  • (+86) چين
  • (+57) كلمبيا
  • (+269) کومور
  • (+682) جزایر کوک
  • (+225) Côte d'Ivoire
  • (+506) كاستا ريكا
  • (+385) كرواسي
  • (+53) كوبا
  • (+599) Curaçao
  • (+357) قبرس
  • (+420) جمهوري چك
  • (+243) Democratic Republic of the Congo
  • (+45) دانمارك
  • (+253) جیبوتی
  • (+1) دومنيكا
  • (+1) جمهوري دومنيكا
  • (+593) اكوادر
  • (+20) مصر
  • (+503) الساوادر
  • (+240) گینه استوایی
  • (+291) اریتره
  • (+372) استوني
  • (+251) اتيوپي
  • (+500) جزایر فالکلند
  • (+298) جزایر فارو
  • (+691) Federated States of Micronesia
  • (+679) فیجی
  • (+358) فنلاند
  • (+33) فرانسه
  • (+594) گویان فرانسه
  • (+689) پلی نزی فرانسه
  • (+241) گابون
  • (+995) Georgia
  • (+49) آلمان
  • (+233) غنا
  • (+350) جبل الطارق
  • (+30) يونان
  • (+299) گرینلند
  • (+1) گرانادا
  • (+590) گوادولوپ
  • (+1) گوام
  • (+502) گواتمالا
  • (+44) گرنزی
  • (+224) گينه
  • (+245) گينه بي سائو
  • (+592) گویان
  • (+509) هائيتي
  • (+504) هندوراس
  • (+852) هنگ كنگ
  • (+36) مجارستان
  • (+354) ایسلند
  • (+91) هند
  • (+62) اندونزي
  • (+98) ایران
  • (+964) عراق
  • (+353) Ireland
  • (+44) Isle Of Man
  • (+972) رژيم صهيونيستي
  • (+39) ايتاليا
  • (+1) جامائيكا
  • (+81) ژاپن
  • (+44) جرسي
  • (+962) اردن
  • (+7) قزاقستان
  • (+254) كنيا
  • (+686) كيريبيتي
  • (+965) كويت
  • (+996) قرقیزستان
  • (+856) لائوس
  • (+371) لتونی
  • (+961) لبنان
  • (+266) لسوتو
  • (+231) لیبریا
  • (+218) ليبي
  • (+423) لیختن اشتاین
  • (+370) ليتواني
  • (+352) لوكسامبورگ
  • (+853) Macau
  • (+389) Macedonia
  • (+261) ماداگاسكار
  • (+265) مالاوی
  • (+60) مالزي
  • (+960) مالديو
  • (+223) مالي
  • (+356) مالتا
  • (+692) جزایر مارشال
  • (+596) مارتینیک
  • (+222) موریتانی
  • (+230) موریس
  • (+262) مایوت
  • (+52) مكزيك
  • (+373) مالديو
  • (+377) موناکو
  • (+976) مغولستان
  • (+382) مونته نگرو
  • (+1) مونتسرات
  • (+212) مراكش
  • (+258) موزامبيك
  • (+95) ميانمار
  • (+264) نامیبیا
  • (+674) نائورو
  • (+977) نپال
  • (+31) هلند
  • (+687) کالدونیای جدید
  • (+64) نيوزلند
  • (+505) نیکاراگوئه
  • (+227) نیجر
  • (+234) نيجريه
  • (+683) نیوئه
  • (+672) جزیره نورفولک
  • (+850) كره ي شمالي
  • (+1) جزایر ماریانای شمالی
  • (+47) نروژ
  • (+968) عمان
  • (+92) پاكستان
  • (+680) Palau
  • (+970) فلسطین
  • (+507) پاناما
  • (+675) پاپوا گينه ي نو
  • (+595) پاراگوئه
  • (+51) پرو
  • (+63) فيليپين
  • (+48) لهستان
  • (+351) پرتغال
  • (+1) پورتوریکو
  • (+974) قطر
  • (+242) کنگو
  • (+40) روماني
  • (+262) Runion
  • (+7) روسيه
  • (+250) رواندا
  • (+290) سنت هلن
  • (+1) سنت کیتس و نویس
  • (+508) سنت پیر و میکلون
  • (+1) سنت وینسنت و گرنادین
  • (+685) ساموا
  • (+378) سن مارینو
  • (+239) Sao Tome and Principe
  • (+966) عربستان سعودی
  • (+221) سنگال
  • (+381) صربستان
  • (+248) سیشل
  • (+232) سیرالئون
  • (+65) سنگاپور
  • (+1) Sint Maarten
  • (+421) اسلواکی
  • (+386) اسلونی
  • (+677) جزاير سليمان
  • (+252) سومالی
  • (+27) آفريقای جنوبي
  • (+82) كره ی جنوبي
  • (+211) سودان جنوبی
  • (+34) اسپانيا
  • (+94) سريلانكا
  • (+1) St. Lucia
  • (+249) سودان
  • (+597) سورینام
  • (+268) سوازیلند
  • (+46) سوئد
  • (+41) سوييس
  • (+963) سوريه
  • (+886) تايوان
  • (+992) تاجيكستان
  • (+255) تانزانيا
  • (+66) تايلند
  • (+1) The Bahamas
  • (+220) گامبیا
  • (+670) تیمور
  • (+228) توگو
  • (+690) توکلائو
  • (+676) تونگا
  • (+1) ترینیداد و توباگو
  • (+216) تونس
  • (+90) تركيه
  • (+993) تركمنستان
  • (+1) جزایر تورکس و کایکوس
  • (+688) تووالو
  • (+1) U.S. Virgin Islands
  • (+256) اوگاندا
  • (+380) اوكراين
  • (+971) امارات متحده ي عربي
  • (+44) انگلیس
  • (+1) امریکا
  • (+598) اوروگوئه
  • (+998) ازبكستان
  • (+678) وانواتو
  • (+58) ونزوئلا
  • (+84) ويتنام
  • (+681) والیس و فوتونا
  • (+212) صحرای غربی
  • (+967) يمن
  • (+260) زامبیا
  • (+263) زیمباوه