طرز تهیه کوکی لینزر:
در یک کاسه گود، آرد بادام، آرد همه منظوره، بیکینگ پودر، نمک و ادویههایی را که انتخاب کردهاید، با هم مخلوط کرده و کاسه را کنار بگذارید.
در کاسه میکسر، کره و شکر را با همزن بزنید تا مخلوط شوند سپس سرعت را زیاد کنید و حدود یک دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید تا پف کند.
تخممرغ را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا به خوبی با مواد مخلوط شود. سپس مواد خشک را کم کم اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکدست شود.
خمیر را در پلاستیک بپیچید و به مدت یک ساعت در جای خنک قرار دهید.
فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید.
خمیر را بین دو کاغذ روغنی به اندازه ⅛ اینچ یا 3 میلیمتر رول کنید.
با استفاده از یک کاتر کوکی دایرهای 2.5 اینچی (حدود 6 سانتیمتری)، برشهای دایرهای شکل از خمیر جدا کنید.
با استفاده از کاتر مخصوص کوکی کوچکتر، وسط این دایرهها را برش دهید.
دایرههای خمیر را روی یک کاغ روغنی به فاصله سه سانتیمتر از هم بچینید.
سپس در فر گذاشته و به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید تا لبههای شیرینی قهوهای طلایی شوند.
باقیمانده خمیر را که از کنارههای دایرهها باقی مانده بود، جمع کنید، دوباره به همان ضخامت قبلی پهن کرده و به صورت دایرهای برش بزنید. اینکار را تا تمام شدن خمیر ادامه دهید. سپس روی کاغ روغنی چیده و کوکیها را در فر بپزید.
بعد از آماده شدن کوکیها، آنها را روی توری خنککننده بگذارید تا کاملا خنک شوند.
پس از خنک شدن، داخل کوکیها را با حدود نصف قاشق چایخوری مربای تمشک (یا مارمالاد دلخواه) پُر کنید.
سپس، روی شیرینیها پودر قند پاشیده و سرو کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.