کوکی لینزر

کوکی‌های لینزر کوکی‌های آسان  و خوشمزه‌ای هستند که معمولاً در  تعطیلات درست می‌شوند. خود کوکی‌ها خیلی شیرین نیستند زیرا بعداً با مربا پر می‌شوند.

با ما همراه باشید تا این شیرینی‌ خوشمزه و پر از طعم‌های متنوع را با هم  آماده کنیم.

دستور تهیه کوکی لینزر

مواد لازم  بری 15 عدد کوکی:

1 ½ فنجان آرد بادام

2 ½ – 2 ¾ فنجان آرد همه منظوره

¼ قاشق چایخوری نمک

½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

½ فنجان شکر دانه ریز

1 فنجان کره بدون نمک، دمای اتاق

1 عدد تخم‌مرغ بزرگ

ادویه‌جات : (از یکی یا همه استفاده کنید)

1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده

¼ قاشق چایخوری هل آسیاب شده

¼ قاشق چایخوری میخک آسیاب شده

کوکی لینزر

طرز  تهیه کوکی لینزر:

در یک کاسه گود، آرد بادام، آرد همه منظوره، بیکینگ پودر، نمک و ادویه‌هایی را که انتخاب کرده‌اید،  با هم مخلوط کرده و کاسه را کنار بگذارید.

در کاسه میکسر، کره و شکر را با همزن بزنید تا مخلوط شوند سپس سرعت را زیاد کنید و حدود یک دقیقه  دیگر به هم زدن ادامه دهید تا پف کند.

تخم‌مرغ را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا به خوبی با مواد مخلوط شود. سپس مواد خشک را کم کم اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکدست شود.

خمیر را در پلاستیک بپیچید و به مدت یک ساعت در جای خنک قرار دهید.

فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید.

خمیر را بین دو کاغذ روغنی به اندازه ⅛ اینچ یا 3 میلی‌متر رول کنید.

با استفاده از یک کاتر کوکی دایره‌ای 2.5 اینچی (حدود 6 سانتی‌متری)، برش‌های دایره‌ای شکل از خمیر جدا کنید.

با استفاده از کاتر مخصوص کوکی کوچکتر، وسط این دایره‌ها را برش دهید.

دایره‌های خمیر را روی یک کاغ روغنی به فاصله سه سانتی‌متر از هم بچینید.

سپس در فر گذاشته و به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید تا لبه‌های شیرینی قهوه‌ای طلایی شوند.

باقیمانده خمیر را که از کناره‌های دایره‌ها باقی مانده بود، جمع کنید، دوباره به همان ضخامت قبلی پهن کرده و به صورت دایره‌ای برش بزنید. اینکار را تا تمام شدن خمیر ادامه دهید. سپس روی کاغ روغنی چیده و کوکی‌ها را در فر بپزید.

بعد از آماده شدن کوکی‌ها، آنها را روی توری خنک‌کننده  بگذارید تا کاملا خنک شوند.

پس از خنک شدن، داخل کوکی‌ها را با حدود نصف قاشق چایخوری مربای تمشک (یا مارمالاد دلخواه) پُر کنید.

سپس، روی شیرینی‌ها پودر قند پاشیده و سرو کنید.

نکات:

  1. اگر احساس می‌کنید خمیر شما خیلی چسبناک است، ¼ فنجان آرد باقی‌مانده را کم‌کم (هر بار  به اندازه یک قاشق غذاخوری) اضافه کنید.
  2. خمیر را می‌توان تا 5 روز قبل درست کرد و در یخچال نگهداری کرد. همچنین می‌توانید شیرینی‌ها را 2 روز قبل بپزید و در ظرف دربسته بگذارید و در روز سرو داخل آنها را با مارمالاد پُر کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *