کلوبیج نونِی ، شیرینی سنتی گیلان

دستور تهیه کلوبیج نونِی

مواد لازم:
آرد برنج: یک پیمانه
شکر: نصف پیمانه
تخم مرغ 1 تا 2 عدد
شیر ،به اندازه ی لازم
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری

ادویه دلخواه(دارچین و  زنجبیل و زیره)

کشمش و گردوی خرد شده( در صورت تمایل)

طرز  تهیه کلوبیج نونی

همه مواد را با هم مخلوط کرده و شیر را کم کم اضافه کنید.(تا حدی که خمیر کمی سفت تر از ماست شود) .سپس روغن را داغ کرده و در اندازه های دلخواه سرخ کنید.

نکته: در صورتی که از کشمش و گردو استفاده می کنید، قبل از اضافه کردن به مخلوط شیرینی، آنها را با کمی آرد مخلوط کنید .

_____________

کلوبیج به معنای ماهیتابه و نونِی نیز همان نون یا نان و شیرینی است که گیلانی ها برای عزیز کردن چیزی یا کسی پسوند “ی” را به آن اضافه می کنند. “کلوبیج نونِی” نیز  یکی از شیرینی های سنتی خیلی خوشمزه گیلان است که در ماهیتابه تهیه می شود.

6 پاسخ
  1. یلدا گفته:

    کلوبیج نونی همون شیرینی خوشمزه ای هست که محلی های گیلان کنار خیابون سرخ میکنند؟

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.
Average
4.8 Based On 6

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *