حلوای پنیری با بلغور- نوعی حلوای ترکیه ای

حلوای پنیری در منطقه مالاتیای ترکیه بسیار معروف است البته آنجا به جای بلغور از آرد گندم استفاده می کنند.

طرز تهیه حلوای پنیری

مواد لازم برای خمیر باقلوا:

بلغور 2 فنجان
1.5 فنجان شکر
4 لیوان آب
کره 125 گرم
کمی نمک
300-400 گرم پنیر تازه بدون نمک

بادام پوست کنده و از قبل خیس خورده، به مقدار لازم

طرز  تهیه حلوای پنیری

کره را در قابلمه ای بریزید و آب کنید.
بادام و بلغور را اضافه کنید و تفت دهید تا  رنگش قهوه ای طلایی شود.
در قابلمه ای جداگانه آب و شکر را بجوشانید و روی بلغور و بادام تفت داده شده بریزید. مدام هم بزنید.
وقتی آب آن تمام شد پنیر تازه و  بدون نمک رنده شده یا له شده را داخل حلوا ریخته و با قاشق چوبی هم بزنید تا آب شود.
حلوای آماده شده را داغ سرو کنید. در صورت تمایل می توانید روی آن  کمی دارچین بپاشید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *