طرز تهیه شیرینی باقلوای یونانی:
ابتدا گردو را به صورت دانههای تقریباً ریز خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری دارچین مخلوط کنید.
کره را به روش بنماری آب کرده و سپس قالب مستطیلی شکل خود را با نیمی از کره چرب کنید.
داخل ظرف را با دو لایه خمیر روی هم پوشانده، سپس به کمک قلممو روی خمیر را با کره چرب کنید و یک لایهی دیگر خمیر روی آن قرار دهید. اینکار را تا زمانیکه تعداد ورقهای فیلو به 8 عدد برسد، انجام دهید.
بعد از اینکه 8 لایه خمیر را روی هم چیدید، مجدد با کره چرب کرده و بعد، روی آن مخلوط پودر گردو و دارچین را بپاشید تا سراسر خمیر را بپوشاند. سپس دو لایه خمیر فیلو قرار داده، روی خمیر را با کره چرب کنید و گردو را روی آن بپاشید.
اینکار را تا تمام شدن تمام خمیر فیلو انجام دهید. (دو لایه خمیر روی هم، چرب کردن با کره و سپس پاشیدن مخلوط گردو و دارچین). لایهی آخر را با 6 ورق فیلو روی هم، بدون مواد میانی، بپوشانید. سپس روی آن را با کره چرب کنید. و بعد، باقلوا را به شکل دلخواه مربع یا لوزی برش بزنید. (نوع مرسوم آن برش لوزی است).
سپس قالب را در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 40 تا 50 دقیقه در فر از قبل گرم شده، قرار دهید.
در فاصلهی آماده شدن باقلوا، شربت را آماده کنید؛ یک پیمانه شکر و یک پیمانه آب را داخل قابلمه مخلوط کرده، یک برش پوست لیمو داخل آن بریزید و روی حرارت هم بزنید تا شکر آب شود. سپس یک پیمانه شکر اضافه کنید و مجدد هم بزنید. وقتی در اطراف ظرف حبابهایی تشکیل شد(در آستانه جوشیدن)، از روی حرارت بردارید.
بعد از آماده شدن باقلوا، شربت را با یک قاشق بزرگ و کمکم روی باقلوا بریزید. ریختن شربت را با دقت انجام دهید و روی تمام برشهای باقلوا و شیارهای بین آنها بریزید.
چند دقیقه صبر کنید تا شربت جذب باقلوا شود. پس از اینکه باقلوا خنک شد، آن را در ظرف سرو ریخته و میل کنید.
350 درجه فارنهایت چند سانتی گراد؟
176 درجه سانتیگراد
معرکست.مخصوصا عکسها