سالاد میوه با خامه‌ فرم گرفته

اگر به دنبال یک دسر با طراوت و خوش‌طعم  هستید، ما به شما این دسر میوه‌ای رنگارنگ را پیشنهاد می‌دهیم.

 سالاد میوه با خامه بهترین انتخاب دسر و میان‌وعده، باب میل هر سلیقه‌ای هست. سمفونی طعم های شیرین و تند، همراه با طراوت مرکبات، یک خوراکی رضایت بخش و هیجان‌انگیز می‌دهد که تمام خانواده آن را دوست خواهند داشت.

اگر آماده هستید، این دسر ایده‌آل را با هم درست کنیم.

دستور تهیه سالاد میوه خامه‌ای

مواد لازم برای 4 نفر:

خامه 500 گرم

توت فرنگی 6 عدد

سیب 1 عدد

کیوی 1 عدد

موز 1 عدد

شکر 200 گرم

آب پرتقال 240 میلی‌لیتر

سالاد میوه خامه ای

طرز  تهیه سالاد میوه خامه‌ای:

میوه‌ها را به قطعات کوچک برش دهید.

خامه و شکر را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا سفت شود.

آب پرتقال را روی میوه‌ها بریزید و خوب مخلوط کنید.

لایه‌هایی از میوه و خامه فرم گرفته را درست کنید؛ به این ترتیب که یک ردیف میوه در لیوان ریخته، روی آن خامه بریزید. و مجدد این کار را تکرار کنید تا لیوان یا ظرف سروتان پر شود و در نهایت  لایه آخر را با خامه فرم گرفته روی آن  تمام کنید.

نکات:

1.برای اینکه یک دسر بی‌عیب و نقص داشته باشید، از میوه‌ها و توت‌های تازه و رسیده استفاده کنید. آنها باید سفت و چاق با رنگ‌های زنده باشند. هنگام انتخاب میوه‌ها دقت کنید که علائم کبودی و تغییر رنگ رویشان نباشد.  و برای برش دادن، آنها را به قطعاتی به اندازه لقمه‌های کوچک  برش دهید تا لایه‌بندی و خوردنشان آسان‌تر شود.

2.برای سیب به شما پیشنهاد می‌کنیم از سیب سفت استفاده کنید که وقتی با سایر مواد ترکیب می‌شوند، خوب بمانند و نرم نشوند و در عین حال تعادل خوبی از شیرینی و ترشی ایجاد کنند.

  1. وقتی آب پرتقال را به مخلوط اضافه می‌کنید، مراقب باشید که زیاد اضافه نکنید، زیرا باعث خیس شدن سایر مواد و تغییر بافت سالاد می‌شود.

4.اگر می‌خواهید در زمان صرفه‌جویی کنید، می‌توانید تک تک عناصر را از قبل آماده کنید و در یخچال نگهداری کنید.  سپس سالاد میوه را با خامه و آب پرتقال درست قبل از زمان سرو، آماده کنید. به این ترتیب میوه‌ها طعم و بافت خود را حفظ می‌کنند و خامه همچنان صاف و مخملی خواهد بود.

  1. اگر می‌خواهید این دسر را برای خانم‌ باردار آماده کنید، پیشنهاد می‌کنیم میزان شکر را به نصف یا کمتر، کاهش دهید. شکر باعث فرم‌دهی بهتر به خامه می‌شود. اما با توجه به اینکه برخی از میوه‌های داخل این سالاد حاوی قند هستند، بهتر است  میزان قند را با توجه رژیم غذایی روزانه سنجیده، و حتی در صورت لزوم حذف کنید. در این صورت سالاد میوه شما همچنان خوش‌طعم خواهد بود فقط بافت خامه‌ای کمی شل می‌شود.

(توصیه در مورد مصرف شیرینی‌ها و دسرهای مخصوص دوران بارداری را اینجا ببینید).

در این قسمت به سوالات متداول شما پاسخ داده‌ایم:

سالاد میوه با خامه در صورتی که در ظرف دربسته نگهداری شود یا با سلفون پوشانده شود، 2 تا 3 روز در یخچال باقی می‌ماند. با این حال، پیشنهاد می‌کنیم برای اطمینان از بهترین طعم و کیفیت و جلوگیری از خیس شدن بیش از حد آن، در 24 ساعت اول پس از تهیه سالاد، آن را میل کنید. همچنین به خاطر داشته باشید که تازگی مواد استفاده شده، روی ماندگاری سالاد تاثیر می‌گذارد. بنابراین، مطمئن شوید که از مواد تازه و باکیفیت استفاده می‌کنید.

1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.
Average
5 Based On 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *