نکات:
1.برای اینکه یک دسر بیعیب و نقص داشته باشید، از میوهها و توتهای تازه و رسیده استفاده کنید. آنها باید سفت و چاق با رنگهای زنده باشند. هنگام انتخاب میوهها دقت کنید که علائم کبودی و تغییر رنگ رویشان نباشد. و برای برش دادن، آنها را به قطعاتی به اندازه لقمههای کوچک برش دهید تا لایهبندی و خوردنشان آسانتر شود.
2.برای سیب به شما پیشنهاد میکنیم از سیب سفت استفاده کنید که وقتی با سایر مواد ترکیب میشوند، خوب بمانند و نرم نشوند و در عین حال تعادل خوبی از شیرینی و ترشی ایجاد کنند.
- وقتی آب پرتقال را به مخلوط اضافه میکنید، مراقب باشید که زیاد اضافه نکنید، زیرا باعث خیس شدن سایر مواد و تغییر بافت سالاد میشود.
4.اگر میخواهید در زمان صرفهجویی کنید، میتوانید تک تک عناصر را از قبل آماده کنید و در یخچال نگهداری کنید. سپس سالاد میوه را با خامه و آب پرتقال درست قبل از زمان سرو، آماده کنید. به این ترتیب میوهها طعم و بافت خود را حفظ میکنند و خامه همچنان صاف و مخملی خواهد بود.
- اگر میخواهید این دسر را برای خانم باردار آماده کنید، پیشنهاد میکنیم میزان شکر را به نصف یا کمتر، کاهش دهید. شکر باعث فرمدهی بهتر به خامه میشود. اما با توجه به اینکه برخی از میوههای داخل این سالاد حاوی قند هستند، بهتر است میزان قند را با توجه رژیم غذایی روزانه سنجیده، و حتی در صورت لزوم حذف کنید. در این صورت سالاد میوه شما همچنان خوشطعم خواهد بود فقط بافت خامهای کمی شل میشود.
(توصیه در مورد مصرف شیرینیها و دسرهای مخصوص دوران بارداری را اینجا ببینید).
عالی .هوس کردم