- ترتیب محصولات: پیش فرض
- نمایش 20 محصول در هر صفحه
باقلوا گونهای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، جمهوری آذربایجان و کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه میشود. باقلوا شیرینی سنتی ترکان آسیای میانه ترکمنهای قدیم نیز هست. باقلوا در ایران به شکلهای مختلف همچون لوزی، مربعی و لولهای و در انواع طعمهای پسته ای، گردویی ،بادامی، نارگیلی و کاراملی با مواد اولیه نظیر: گلاب، شکر، هل، آرد، بکینگ پودر، زرده تخم مرغ، خاک قند، شیر، روغن تهیه میشود. باقلواهای شهر غازی عِینتاب در ترکیه و باقلوای باکو (باکی باکلاواسی) از مشهورترین باقلواها میباشند. در ایران این شیرینی در شهرهای کاشان، قزوین، یزد، تبریز و سردرود ( سردری باقلواسی ) تهیه میشود.
باقلوای قزوین
باقلوای قزوین از مهمترین سوغاتیهای این استان است، که به باقلوا لوز، باقلوای پیچ و باقلوای پرچمی معروف است. باقلوای قزوین از سه بخش خمیر باقلوا (شامل گلاب، آب گرم، روغن جامد، آرد الکشده)، مواد داخل باقلوا (شامل پودر بادام، پودر پسته، پودر قند، زعفران حلشده در آب و پودر هل) و شربت باقلوا (شامل آب، شکر، گلاب، پودر قند و هل) تشکیل میشود. بعد از پخته شدن باقلوا به وسیلهٔ فر، روی آن شربت باقلوا ریخته میشود.
در قنادی رضا انواع شیرینی باقلوای قزوین شامل باقلوا لوز و باقلوا گل تولید میشود.
باقلوا لوز پسته شامل سه نوع باقلوا لوز سفارشی، باقلوا لوز اعلا و باقلوا لوز سنتی است که این مدلها به ترتیب شامل پسته بیشتر و شکر کمتر هستند.
شما میتوانید هر کدام از این باقلواها را با چیدمان زیبا در بستهبندیهای متنوع تهیه کنید.