چباب، شیرینی سنتی عربی

چباب چیست؟

چباب یک نوع پنکیک اماراتی است.  این نان در اصل، شباهت زیادی به پنکیک دارد  بجز اینکه  ضخامت آن کمی  متفاوت است و همچنین در خمیر آن از موادی مثل مخمر، هل و زردچوبه استفاده می‌شود. برای پخت این نان از دستگاه پخت خمیر استفاده می شود. این نان برای صبحانه و سحری در ماه رمضان ایده‌آل است.

اگر  به دنبال بهترین دستور پخت چباب به این صفحه آمده‌اید، باید بگویم در جای درستی ایستاده‌اید.

اینجا دستور پخت چباب را  با ترکیبی ساده از موادی که معمولاً در آشپزخانه خود دارید، به شما آموزش خواهیم داد.

توصیه می‌کنم این چباب آسان و خوشمزه  را درست کنید و صبحانه‌تان را به صبحانه ای عالی تبدیل کنید!

مواد لازم برای خمیر چباب:

1.2 لیتر آب گرم

200 گرم شکر

1/4 قاشق چایخوری خمیرمایه خشک

1 قاشق چایخوری نمک

1/2 قاشق چایخوری زردچوبه

1 قاشق غذاخوری پودر هل

200 گرم آرد شماره 1

800 گرم آرد شماره 2

مواد لازم برای چاشنی:

1 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای

 عسل یا  شیره خرما 1 قاشق غذاخوری

چباب، شیرینی سنتی عربی

طرز  تهیه چباب

در 1.2 لیتر آب گرم، 200 گرم شکر، 1/4 قاشق چایخوری خمیرمایه خشک، 1 قاشق چایخوری نمک و 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید.

یک عدد تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید و 10 دقیقه استراحت دهید.

بعد از 10 دقیقه، 1 قاشق غذاخوری پودر هل، 200 گرم آرد را اضافه کنید.

800 گرم آرد کامل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید.

روی خمیر را بپوشانید و ه مدت 2 ساعت در دمای اتاق استراحت دهید.

بعد از 2 ساعت خمیر را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

حالا مقابل شما یک خمیر غلیظ قرار دارد که  آماده سرخ شدن است.

داخل ماهیتابه نچسب مقداری کره بریزید و خمیر را به شکل پنکیک در آن بریزید.

اجازه دهید خمیر روی شعله متوسط تا کم سرخ شود.

بعد از اینکه یک طرف پنکیک سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز سرخ شود.

  حالا چباب‌های شما آماده سرو هستند.

آنها  را به سلیقه خود در ظرفی بچینید و با چاشنی دلخواه سرو کنید.

 چباب ها با پنیر خامه‌ای و عسل یا شیره خرما طعم عالی دارند.

5 پاسخ
  1. سمیه گفته:

    این پنکیک‌ها خیلی بهتر از پنکیک های آمریکایی هستن بخاطر آردهای مغذی

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.
Average
5 Based On 5

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *