کیک خرمایی کاراملی نمکی

یک دسر خرمایی مجلل با کرم بادام و پایه‌ای با طعم کارامل. برای تهیه این کیک بسیار خوشمزه و آسان با ما همراه باشید.

دستور تهیه کیک خرمایی کاراملی

مواد لازم برای خمیر بادام:

بادام 150 گرم

خرمای سنگی 150 گرم

پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

نمک دریا نصف قاشق چایخوری

مواد لازم برای خمیر کارامل:

خرمای سنگی 200 گرم

روغن نارگیل 2 قاشق غذاخوری

نمک دریا  1 قاشق چایخوری

خامه فرم‌گرفته  200 میلی‌لیتر

شکلات تلخ خرد شده (تلخی 70 درصد) 200 گرم

مواد لازم برای تزئین:

توت‌فرنگی و بلوبری

کیک خرمایی کاراملی

طرز  تهیه کیک  خرمایی کاراملی:

با درست کردن  کرم بادام(خمیر بادام) شروع می‌کنیم چون کمی زمان می‌برد تا خنک شود.

 بادام ها را در غذاساز بریزید و حدود دو دقیقه با بالاترین سرعت مخلوط کنید. خرما، کاکائو و نمک را اضافه کنید. به مدت 3 تا 5 دقیقه به هم زدن با سرعت بالا ادامه دهید تا مخلوط کاملا یکدست شود. مخلوط را در قالبی به ابعاد 10 در 30 سانتی‌متر بریزید و صاف کنید سپس با کاغذ روغنی بپوشانید و حدود 15 دقیقه در فریزر قرار دهید.

برای مایه کارامل خرما، همه مواد را در غذاساز بریزید و با بالاترین سرعت به مدت 3-5 دقیقه مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.

سینی حاوی کرم بادام  را از فریزر خارج کنید. روی خمیر بادام را با مایه کارامل خرما بپوشانید و یک لایه یکدست درست کنید. سپس مجدداً قالب را به مدت 15 دقیقه دیگر به فریزر برگردانید.

بعد از 15 دقیقه‌ی دوم، سینی را یکبار دیگر از فریزر خارج کنید. شکلات را به روش بن‌ماری ذوب کنید (شکلات را در یک کاسه نسوز بریزید و روی قابلمه آب در حال جوش قرا دهید تا بخار آب ذوبش کند) سپس لایه کارمل خرمایی را با شکلات ذوب شده بپوشانید. بعد، به مدت حدوداً 30 دقیقه یا تا زمانی که شکلات کاملا سفت شود،  سینی را  در فریزر بگذارید.

 

بعد از آماده شدن، روی کیک را با میوه‌های دلخواه تزئین کرده، به شکل مربع یا نوارهای باریک مستطیلی برش بزنید.

 

نکته: در این دستورپخت، برای تزئین کیک از تاپینگ توت‌فرنگی و بلوبری استفاده شد. می‌توان از میوه‌های فصلی دیگر نیز به دلخواه استفاده کنید. یا حتی به جای میوه از آجیل‌هایی مانند گردو یا فندق یا بادم استفاده کنید. به این ترتیب که قبل از سفت شدن کامل شکلات، گردوی خرد شده ا روی آن بریزید. تزئین با آجیل جلوه‌ای متفاوت به این کیک می‌دهد.

در اینجا به سوالات متداول شما پاسخ داده‌ایم

بله. این کیک خرما برای انجماد عالی است و اگر می‌خواهید مقداری از آن را برای بعد نگه دارید، با خیال راحت می‌توانید اینکار را انجام دهید. بخصوص اگر  به صورت نوارهای کوچک بریده شود نیز می‌توان آن را مستقیماً از فریزر به عنوان یک میان وعده خنک‌تر مصرف کرد.

 توجه داشته باشید  که  برای نگهداری طولانی مدت، دسر را با سلفون پوشانده، و در ظرف دربسته قرار دهید. به این ترتیب می‌توانید تا سه ماه در فریزر نگهداری کنید.

یک راه ساده برای تهیه این کیک  به صورت وگان این است که خامه را با خامه گیاهی جایگزین کنید. با این حال، اگر حساسیت به گلوتن دارید، حتما محتویات آن را خوب بررسی کنید، زیرا برخی از شیرهای گیاهی بر خلاف خود شیر حاوی گلوتن هستند.

1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.
Average
5 Based On 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *