نان برنجی، شیرینی اصیل ایرانی ویژه عید نوروز

طرز تهیه نان برنجی با دستور‌پخت مادربزرگ

مواد لازم:

  1. آرد برنج نیم کیلو یا 4 لیوان
  2. پودر قند 1175 گرم یا یک لیوان سرخالی
  3. روغن 250 گرم یا یک لیوان پُر
  4. گلاب نصف لیوان
  5. تخم‌مرغ یک عدد
  6. هل کوبیده یک قاشق غذاخوری

طرز  تهیه نان برنجی

روغن و پودرقند و زده تخم‌مرغ را خوب مخلوط کرده، با یک قاشق چوبی هم می‌زنیم تا مایه نرم و لطیفی به‌دست آید.

بعد، فیده را جداگانه با چنگال خوب هم زده تا سفید شود. سپس گلاب را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم.

در آخر، آرد برنج را نیز با آن مخلوط کرده، خوب هم می‌زنیم.

این خمیر کمی شل است.

بعد، این خمیر را در کیسه نایلونی ریخته، به‌مدت 24 ساعت خارج از یخچال می‌گذاریم تا بماند.

سپس، خمیر را روی یک تخته تمیز با وردنه پهن می‌کنیم (بطوریکه به اندازه یک سانتی‌متر ضخامت داشته باشد). بعد، قالب زده، روی آن تخم‌شربتی ریخته و دورن سینی فر می‌گذاریم.

درجه فر باید متوسط باشد و خیلی داغ نباشد. شیرینی باید به مدت یک ربع ساعت در فر مانده و روی آن سفید باشد.

از شیشه فر نگاه می‌کنیم. اگر زیر شیرینی کمی زرد شد، یعنی آماده شده است.