بالا الشام، شیرینی ویژه افطاری رمضان
این دسر کلاسیک شامل خمیر چوکس بدون خمیرمایه است که در بسیاری از مناطق مختلف محبوبیت دارد و در اصل از امپراتوری عثمانی سابق سرچشمه گرفته است. بالا الشام(Balah el sham) سرخشده محبوب را اغلب در افطار ماه رمضان میل میکنند. از آنجایی که بالا الشام معمولاً سرد سرو میشود، میتوانید لقمههای دسر خوشمزه را به راحتی زودتر از موعد آماده کرده و تا زمان افطار، به سایر کارهای خود برسید.
خمیر این شیرینی شبیه به خمیر شیرینی ترد و لطیف چوکس است که در روغن سرخ شده، در شربت شکر غلتانده شده و با کرم خامهای خوشمزه و پاشیدن پسته خرد شده روی آن، سرو میشود. اگر با طعم چوکس آشنا باشید، متوجه میشوید که این شیرینی نیز ارزش امتحان کردن را دارد و شک نداشته باشید بالاهشام یکی از خوشمزهترین خوراکیهای سفره افطاری شما خواهد بود.
بنابراین، این دستور پخت را در ماه رمضان امتحان کنید و مهمانان و خانواده خود را تحت تأثیر قرار دهید.
دستور تهیه بالا الشام
مواد لازم برای شربت بار:
2 فنجان شکر دانه ریز
1 ¼ فنجان آب
1 قاشق چایخوری آب لیمو
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
2 قاشق غذاخوری عسل
مواد لازم برای خمیر بالا الشام:
کرم شیرینی 170 گرم
آب 240 میلی لیتر
کره 225 گرم
آرد 240 گرم
نمک نوک قاشق چایخوری
تخم مرغ 4 عدد
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
پودر پسته 100 گرم
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.