توضیحات تکمیلی
ارسال به شهر |
---|
143,000 تومان
نوع بستهبندی: مینی، طلق کوچک و طلق بزرگ
وزن: طلق گرد کوچک حدود 650 گرم، طلق گرد بزرگ حدود 800 گرم
مواد تشکیلدهنده: آرد، کره، تخممرغ، شیر، شکر، گلاب، زعفران، بادام، پسته، هل
بهترین زمان مصرف: یک ماه پس از تولید
شرایط نگهداری: یخچال با دمای +3 درجه
شرایط سفارش: تهران
شعبه 1: قزوین، چهارراه نادری، خیابان عبید زاکانی، روبروی کانون
شعبه 2: قزوین، خیابان فردوسی شمالی، نرسیده به چهارراه فلسطین، پلاک 658
نژادعلی –
منو یاد باقلوا بقچه ای میندازه که سالها پیش خورده بودم.اون شیره ش یه خورده بیشتر بود
فاطیما –
خوشمزست. مخصوصا مزه هلش رو خیلی دوست دارم. اما اگه شیره ش یه خورده بیشتر باشه بهتره
آریاناز سعادت –
شیره ش واسه من به اندازه بود. ولی واسه کسایی که باقلوا به سبک باقلوا ترکی دوست دارن، یه خورده خشک به نظر میاد
ندا نوروزی –
اولین بار از توی اینترنت پیدا کردم قنادی رضا رو و اولین شیرینی که سفارش دادم، همین باقلوا گل بود. مزه ش واسه من خوب بود. هم طعم ادویه جات، هم مقدار شیره و تردی شیرینی.
آیناز –
مزهاش خوبه.ولی کاش شیرهاش یه خورده بیشتر باشه
زری –
یه مقدار شیره روش باشه،خیلی خوب میشه
مهرداد –
بهترین باقلوای قزوین همینه. شیره ش هم به نظرم اوکیه
زهرا –
خیلی خوشمزه و ترده
ایوبی –
به نظر من شیره باقلوا گل کاملاً به اندازه هست. و شیره زیاد مخصوص باقلوا ترکی هست.
کلاً در مورد شیرینی های رضا یه خوبی که داره، میزان شکر و شیره مناسب هست.نه خیلی زیاد و نه خیلی کم. به همین دلیل با اکثر ذائقه ها سازگار هست
فریده –
طعم زیاد هلش رو خیلی دوست دارم
نوشین –
تردی نون باقلوا وقتی زیر دندون میاد، خیلی لذتبخشه
مریم –
عاشق باقلوا گل قنادی رضا هستم.ترد با شیرینی متناسب
نجمه –
شیره باقلوا بقچه ای رو یه مقدار بیشتر کنید
reza tc –
ممنون از پیشنهادتون
مامان مینا –
شیرنی پزای خونگی معمولا این باقلواها را با خمیر آماده درست میکنن برای همین بافتش به تردی باقلوا استانبولی نیس!!
شما خودتون خمیر را درست میکنین یا بازاریه؟؟
نگار –
سلام
مقسم دار موجود هست؟
الهام –
سلام
شیرینیهای شما را به فامیل در شهرستان پیشنهاد دادم اما متاسفانه خرید اینترنتی باقلوا گل برایشان مقدور نیست
سایه –
خیلی خوشمزه ست. از باقوا ترکی هم خوشمزه تره
سمیه –
تو دیس شیرینی مثل گل میشینه. از باقلوا لوز بیشتر دوسش دارم
سمانه –
خوش عطر و طعم بود. و فوق العاده ترد
علی –
خوب بود ولی یه کم شیره اضافه کنید، بهتر میشه
یلدا –
وقتی در ظرف رو باز میکنی، عطر هل همه جا میپیچه. برای کساییکه مثل من عاشق طعم هل هستن، بهترین گزینه ست
صبا –
بابت شیرینی های خوشمزه ای که تهیه می کنید سپاسگذارم.اما این روزها حس و حال خرید برای کسی نمونده.
بهاره –
سلام
من هم جزو دسته ای هستم که با شیره بیشتر دوست دارم
شیرین –
باقلوا گل رز رو همیشه دوست داشتم. و قنادی رضا هم به بهترین شکل درستش میکنه
مهدوی –
بی نظیره
دفعه اولی مینی خریدیم و دفعه بعد طلق بزرگ.
مریم –
ترد بود و خوش طعم
سپاس
مهتاب –
یه قسمتایی از خمیر خیلی ترد بود بعضی جاهاش یه کوچولو خمیری. اما مواد میانی بی عیب و ایراد بود
گلی –
خیلی خشکه.کمی شیره اضافه کنید بد نیست