توضیحات
باقلوا گل رز قزوینی یا باقلوا پیچ، یک نوع شیرینی سنتی ایرانی است که در شهر قزوین و مناطق دیگر ایران معروف است. این خوراکی به عنوان یک شیرینی خوشمزه و زیبا شناخته میشود و معمولاً در مراسمها و مناسبتهای خاص سرو میشود.
باقلوای گل از یک لایه نازک نان که به شکل گل رز فرم داده داده میشود، و مواد مغذی مانند پسته و گردو و هل تشکیل شده است.
باقلوای گل قزوین به عنوان یک جزء از تاریخچه و فرهنگ کشور ایران محسوب میشود و به عنوان یکی از خوراکیهای محبوب در مناسبتها و جشنها مصرف میشود.
بهترین ظروف برای سرو باقلوا گل:
باقلوا گل اغلب به عنوان یک خوراکی لذیذ و مرتبط با مناسبتهای خاص سرو میشود. برای سرو باقلوا گل میتوانید از ظروف زیبا و شیکی استفاده کنید تا این خوراکی زیباتر و جذابتر به نظر بیاید. در زیر چند پیشنهاد برای ظروف مناسب سرو باقلوا گل آمده است:
سینیهای سرو: سینیهای سرو چوبی، چرمی یا سرامیکی معمولاً انتخاب خوبی برای سرو باقلوا گل هستند. این سینیها زیبا طراحی شدهاند و باعث میشوند باقلوا گل به زیبایی بدرخشد.
بشقابهای شیشهای: بشقابها و تختههای شیشهای نیز برای سرو باقلوا گل مناسب هستند. شیشه باقلوا را به زیبایی نمایش میدهد و اجازه میدهد تا از طراحی داخلی باقلوا لذت ببرید.
برگهای طبیعی: برای افزودن زیبایی طبیعی به سرو باقلوا گل، میتوانید از برگهای طبیعی مثل برگ نعناع یا برگ خرما به عنوان زینت استفاده کنید.
ظروف نقرهای یا طلاپوش: در مناسبتها و مراسم خاص، ممکن است از ظروف نقرهای یا طلاپوش برای سرو باقلوا گل استفاده کنید. این ظروف بسیار لوکس و شیک هستند.
ظروف کاغذی: در مواقعی که به یک گزینه کارآمد نیاز دارید، ظروف کاغذی مناسب میباشند. آنها سبک هستند و برای جشن ها و مراسم گروهی مناسب هستند.
در نهایت، با انتخاب ظرف مناسب و زینتهای معمولاً به شکل هنری در سرو باقلوا گل، میتوانید این خوراکی را به نحوی زیبا و خوشمزه به مهمانان یا خودتان ارائه دهید.
بهترین زمان برای خوردن باقلوا گل:
باقلوا گل یک خوراکی خوشمزه و محبوب است که معمولاً در مواقع خاص و مناسبتهای خاص سرو میشود. انتخاب بهترین فصل برای خوردن باقلوا گل بستگی به مزایا و ترجیحات شخصی شما دارد. در زیر چند نکته برای انتخاب زمان مناسب برای مصرف باقلوا گل آمده است:
مناسبتها و جشنها: باقلوا گل معمولاً در مناسبتها و جشنها مصرف میشود. بنابراین، بهترین زمان برای خوردن باقلوا گل میتواند تازهترین و خاصترین رویدادها و جشنهای شما باشد. این ممکن است شامل عید، تولد، عروسی، مراسم خاص و غیره باشد.
مراسم عقد و عروسی: باقلوا گل یکی از خوراکیهای محبوب در مراسم عقد و عروسی در برخی مناطق است. بنابراین، اگر شما یکی از افرادی هستید که میخواهند این خوراکی خوشمزه را در مراسم عقد یا عروسیشان داشته باشند، زمان مناسب ممکن است در این مراسم باشد.
تولد و جشنهای تخصصی: باقلوا گل میتواند به عنوان یک خوراکی تزئینی در تولد و جشنهای تخصصی سرو شود. بنابراین، این خوراکی ممکن است در این موارد مناسب باشد.
تعطیلات: در تعطیلات و ایام تازه سال، مصرف باقلوا گل به عنوان یک خوراکی جشنی و تزئینی بسیار رایج است.
هدیه دادن: باقلوا گل معمولاً به عنوان هدیه به عزیزان در مواقع خاص مثل عید یا تولد داده میشود.
لذت شخصی: اگر به عنوان یک حس دلپذیر شخصی علاقه دارید باقلوا گل را بخورید، مثلاً به عنوان عصرانه در کنار چای یا قهوه، یا دسر بعد از شام، در کل هر زمانی که دلتان بخواهد میتواند زمان مناسب شما باشد.
بنابراین، بهترین زمان برای مصرف باقلوا گل بستگی به شرایط شما دارد. این خوراکی گرچه معمولاً در مناسبتها مصرف میشود، اما میتوانید به تناسب شرایط و ترجیحات خود آن را میل کرده و لذت ببرید.
نژادعلی –
منو یاد باقلوا بقچه ای میندازه که سالها پیش خورده بودم.اون شیره ش یه خورده بیشتر بود
فاطیما –
خوشمزست. مخصوصا مزه هلش رو خیلی دوست دارم. اما اگه شیره ش یه خورده بیشتر باشه بهتره
آریاناز سعادت –
شیره ش واسه من به اندازه بود. ولی واسه کسایی که باقلوا به سبک باقلوا ترکی دوست دارن، یه خورده خشک به نظر میاد
ندا نوروزی –
اولین بار از توی اینترنت پیدا کردم قنادی رضا رو و اولین شیرینی که سفارش دادم، همین باقلوا گل بود. مزه ش واسه من خوب بود. هم طعم ادویه جات، هم مقدار شیره و تردی شیرینی.
آیناز –
مزهاش خوبه.ولی کاش شیرهاش یه خورده بیشتر باشه
زری –
یه مقدار شیره روش باشه،خیلی خوب میشه
مهرداد –
بهترین باقلوای قزوین همینه. شیره ش هم به نظرم اوکیه
زهرا –
خیلی خوشمزه و ترده
ایوبی –
به نظر من شیره باقلوا گل کاملاً به اندازه هست. و شیره زیاد مخصوص باقلوا ترکی هست.
کلاً در مورد شیرینی های رضا یه خوبی که داره، میزان شکر و شیره مناسب هست.نه خیلی زیاد و نه خیلی کم. به همین دلیل با اکثر ذائقه ها سازگار هست
فریده –
طعم زیاد هلش رو خیلی دوست دارم
نوشین –
تردی نون باقلوا وقتی زیر دندون میاد، خیلی لذتبخشه
مریم –
عاشق باقلوا گل قنادی رضا هستم.ترد با شیرینی متناسب
نجمه –
شیره باقلوا بقچه ای رو یه مقدار بیشتر کنید
reza tc –
ممنون از پیشنهادتون
مامان مینا –
شیرنی پزای خونگی معمولا این باقلواها را با خمیر آماده درست میکنن برای همین بافتش به تردی باقلوا استانبولی نیس!!
شما خودتون خمیر را درست میکنین یا بازاریه؟؟
نگار –
سلام
مقسم دار موجود هست؟
الهام –
سلام
شیرینیهای شما را به فامیل در شهرستان پیشنهاد دادم اما متاسفانه خرید اینترنتی باقلوا گل برایشان مقدور نیست
سایه –
خیلی خوشمزه ست. از باقوا ترکی هم خوشمزه تره
سمیه –
تو دیس شیرینی مثل گل میشینه. از باقلوا لوز بیشتر دوسش دارم
سمانه –
خوش عطر و طعم بود. و فوق العاده ترد
علی –
خوب بود ولی یه کم شیره اضافه کنید، بهتر میشه
یلدا –
وقتی در ظرف رو باز میکنی، عطر هل همه جا میپیچه. برای کساییکه مثل من عاشق طعم هل هستن، بهترین گزینه ست
صبا –
بابت شیرینی های خوشمزه ای که تهیه می کنید سپاسگذارم.اما این روزها حس و حال خرید برای کسی نمونده.
بهاره –
سلام
من هم جزو دسته ای هستم که با شیره بیشتر دوست دارم
شیرین –
باقلوا گل رز رو همیشه دوست داشتم. و قنادی رضا هم به بهترین شکل درستش میکنه
مهدوی –
بی نظیره
دفعه اولی مینی خریدیم و دفعه بعد طلق بزرگ.
مریم –
ترد بود و خوش طعم
سپاس
مهتاب –
یه قسمتایی از خمیر خیلی ترد بود بعضی جاهاش یه کوچولو خمیری. اما مواد میانی بی عیب و ایراد بود
گلی –
خیلی خشکه.کمی شیره اضافه کنید بد نیست
مریم –
سلام
من از گوگل پیداتون کردم و مشتری دائم شدم
تشکر میکنم از مجموعه خوب قنادی رضا به خاطر کیفیت محصولات و پاسخگویی سریع به مشتری
فاطمه –
سلام
این گلهای خوشمزه و در پینترست دیدم و بالاخره خریدم
خوش طعم و خوشگل مثل خودش.
محمد –
سلام
از ۵ امتیاز ۴ میدهم