قطاب خانگی

دستور تهیه قطاب

مواد لازم برای قطاب:

شکر، به مقدار لازم

زرده تخم‌مرغ، 3 عدد

روغن، یک لیوان

ماست شیرین، یک لیوان

آرد، به اندازه‌ای که خمیر به دست نچسبد(کمتر از یک لیوان)

بادام پوست گرفته و چرخ کرده

پودر هل

وانیل، یک قاشق چایخوری

بیکینگ‌پودر، یک قاشق چایخوری

خاک‌قند، به مقدار لازم

طرز  تهیه قطاب

زرده تخم‌مرغ، روغن و ماست شیرینی را با هم مخلوط کرده؛ آرد را به آن اضافه می‌کنیم. (به حدی که خمیر شود و به دست نچسبد).

بعد وانیل و بیکینگ‌پودر را به آن اضافه می‌کنیم.

مایه درون قطاب را نیز به ترتیب زیر آماده می‌کنیم:

بادام چرخ شده را با شکر و هل کوبیده مخلوط کرده و هم می‌زنیم).

سپس مایه را در لای تکه‌های کوچک خمیر گذاشته، بصورت قطاب می‌چینیم و در روغن سرخ می‌کنیم.

بعد از بیرون آوردن از روغن، در پودرقند می‌غلتانیم.

*این شیرینی را در فر نیز می‌توان درست کرد. با این تفاوت که به خمیر باید شکر اضافه کنیم.

2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.
Average
4.1 Based On 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *