قطاب خانگی
دستور تهیه قطاب
مواد لازم برای قطاب:
شکر، به مقدار لازم
زرده تخممرغ، 3 عدد
روغن، یک لیوان
ماست شیرین، یک لیوان
آرد، به اندازهای که خمیر به دست نچسبد(کمتر از یک لیوان)
بادام پوست گرفته و چرخ کرده
پودر هل
وانیل، یک قاشق چایخوری
بیکینگپودر، یک قاشق چایخوری
خاکقند، به مقدار لازم
طرز تهیه قطاب
زرده تخممرغ، روغن و ماست شیرینی را با هم مخلوط کرده؛ آرد را به آن اضافه میکنیم. (به حدی که خمیر شود و به دست نچسبد).
بعد وانیل و بیکینگپودر را به آن اضافه میکنیم.
مایه درون قطاب را نیز به ترتیب زیر آماده میکنیم:
بادام چرخ شده را با شکر و هل کوبیده مخلوط کرده و هم میزنیم).
سپس مایه را در لای تکههای کوچک خمیر گذاشته، بصورت قطاب میچینیم و در روغن سرخ میکنیم.
بعد از بیرون آوردن از روغن، در پودرقند میغلتانیم.
*این شیرینی را در فر نیز میتوان درست کرد. با این تفاوت که به خمیر باید شکر اضافه کنیم.
قطاب های قنادی هم بادوم دارند؟ یا گردو؟
سلام
گردو