عایش السرایا، دسر ویژه افطاری رمضان
عایشالسرایا، یک دسر ایدهآل برای سرو در پایان وعده افطار است. در آن، لایههای لطیف و خامهای از نان و خامه غنیشده و شیرین شده با هم ترکیب میشوند تا یک غذای غنی و خوشمزه را ایجاد کنند. این خوراکی مانند پودینگ نان که تا حد کمال طلایی پخته شده و با پودر پسته تزئین شده، جذاب به نظر میرسد و طعم شگفتانگیزی دارد. و خوشبختانه درست کردن آن بسیار ساده است!
میتوانید از دستور آسان عایش السرایا که آماده کردهایم، برای تهیه یک دسر سنتی و خوشمزه به صورت پخته، در ماه رمضان استفاده کنید.
دستور تهیه عایش السرایا
مواد لازم :
خامه استریل شده 2 بسته
نان تست سفید بزرگ 1 بسته
کره 225 گرم
شیر 240 میلی لیتر
شکر 1 قاشق غذاخوری
آرد سمولینا 2 قاشق غذاخوری
گلاب 1 قاشق چایخوری
دانه هل، آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
شربت شکر 240 میلی لیتر
پودر پسته برای تزئین، به مقدار لازم
ظاهرشم باشکوهه