آقا گردک، شیرینی قدیمی و محبوب ایرانی

طرز تهیه آقا گردک با دستور پخت مادربزرگ

مواد لازم :

  1. شکر یک لیوان
  2. آب 2 لیوان
  3. کره یا روغن یک لیوان
  4. آرد یک کیلو
  5. تخم‌مرغ یک عدد (در صورت تمایل)
  6. بیکینگ‌پودر کمی (در صورت تمایل)
  7. وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
  8. پودر قند به مقدار لازم

طرز  تهیه آقا گردک

شکر و آب را داخل ظرف ریخته، روی چراغ می‌گذاریم و هم می‌زنیم تا شکر حل شود.

بعد کره یا روغن را داخل آن ریخته، سپس یک کیلو آرد را کم‌کم به آن اضافه میکنیم و هم می‌زنیم تا به صورت خمیر سفتی درآید.

سپس آن را از روی چراغ بر‌می‌داریم و وقتی کمی خنک شد، وانیل را اضافه کرده و ورز می‌دهیم. (می‌توانیم یک عدد تخم‌مرغ و کمی بیکینگ‌پودر نیز اضافه کنیم.)

خمیر را حداکثر 24 ساعت در دمای اتاق می‌گذاریم.

بعد، آن را بصورت گلوله‌های گرد درآورده و در روغن داغ سرخ می‌کنیم.

سپس در دیس ریخته، روی آن خاک‌قند می‌پاشیم.

همین شیرینی را نیز می‌شود به صورت انگشتی یا شکلهای دیگر درآورد.

2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.
Average
4.5 Based On 2

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *