آقا گردک، شیرینی قدیمی و محبوب ایرانی
طرز تهیه آقا گردک با دستور پخت مادربزرگ
مواد لازم :
- شکر یک لیوان
- آب 2 لیوان
- کره یا روغن یک لیوان
- آرد یک کیلو
- تخممرغ یک عدد (در صورت تمایل)
- بیکینگپودر کمی (در صورت تمایل)
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- پودر قند به مقدار لازم
طرز تهیه آقا گردک
شکر و آب را داخل ظرف ریخته، روی چراغ میگذاریم و هم میزنیم تا شکر حل شود.
بعد کره یا روغن را داخل آن ریخته، سپس یک کیلو آرد را کمکم به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به صورت خمیر سفتی درآید.
سپس آن را از روی چراغ برمیداریم و وقتی کمی خنک شد، وانیل را اضافه کرده و ورز میدهیم. (میتوانیم یک عدد تخممرغ و کمی بیکینگپودر نیز اضافه کنیم.)
خمیر را حداکثر 24 ساعت در دمای اتاق میگذاریم.
بعد، آن را بصورت گلولههای گرد درآورده و در روغن داغ سرخ میکنیم.
سپس در دیس ریخته، روی آن خاکقند میپاشیم.
همین شیرینی را نیز میشود به صورت انگشتی یا شکلهای دیگر درآورد.
کاشکی عکس هم داشت
اخییی. مادربزرگ