آبدندون، شیرینی سنتی استان مازندران
شیرینی آبدندون که تقریباً شبیه به شیرینی برنجی است، نوعی شیرینی بسیار محبوب مازندرانی است که بافتی ترد دارد و به سرعت در دهان آب میشود. دلیل نامگذاری این شیرینی نیز همین است.
آبدندون معمولاً در ایام عید نوروز، جشن عروسی و نامزدی، و نیز زمانیکه فردی به سفرهای زیارتی میرود، پخته میشود. اما شما میتوانید این شیرینی را هر زمان که دوست داشتید، آماده کرده و در وعده عصرانه میل کنید.
دستور تهیه آبدندون
مواد لازم:
- روغن جامد:یک پیمانه
- پودرشکر :یک پیمانه
- زرده تخممرغ: دو عدد
- پودر هل: ۱/۵ قاشق چایخوری
- وانیل: ۱/۴قاشق چایخوری
- آرد سفید: دو پیمانه
- آرد برنج: نصف پیمانه
- بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
- تخم خرفه: به میزان لازم
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.