باسبوسا، کیک ویژه افطاری رمضان
باسبوسا به عنوان یک کیک کلاسیک شناخته میشود که به خوبی با هر نوع منوی افطاری هماهنگ است. ترکیب کیک سمولینا کرهای، مغزدار و فیلینگ خامهای غلیظ، دسری لذیذ به شما میدهد که برای دوستداران دسر در تمام سنین جذاب است.
برای درست کردن این کیک خانگی، با تهیه خمیر سمولینا با نارگیل و سپس فیلینگ خامه شروع کنید. سپس دو مخلوط را در قالب چرب شده قرار دهید؛ ابتدا خمیر سمولینا، سپس فیلینگ خامه ای و دوباره یک لایه از خمیر. در حین پخت کیک، شربت خانگی را درست کنید و مواد ترد برای تزئین آماده کنید. روی کیک گرم، شربت گلاب بریزید و روی آن را با فندق، پودر نارگیل، خلال بادام و پودر پسته تزئین کنید. این کیک را علاوه بر ایام رمضان، میتوانید به عنوان کیک عصرانه به صورت گرم یا سرد با یک نوشیدنی گرم سرو کنید.
دستور تهیه باسبوسا
مواد لازم برای کیک:
خامه 170 گرم
تخم مرغ 3 عدد
ماست 240 میلی لیتر
روغن گیاهی 240 میلی لیتر
شکر 200 گرم
آرد ذرت 3 قاشق غذاخوری
آرد سمولینا 350 گرم
پودر نارگیل 75 گرم
شیر 600 میلی لیتر
پودر قند 3 قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای شربت کیک:
آب 480 میلی لیتر
شکر 400 گرم
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
گلاب 240 میلی لیتر
مواد لازم برای تزئین روی کیک:
فندق 130 گرم
خلال بادام 2 قاشق غذاخوری
پودر پسته 2 قاشق غذاخوری
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.