گردویی، شیرینی سنتی بروجرد
طرز تهیه شیرینی گردویی
مواد لازم برای خمیر باقلوا:
- زردهٔ تخم مرغ: ۳ عدد
- پودر قند نرم : ۳ قاشق غذا خوری
- مغز گردوی ساطوری شده (خرد شده ): ۲۵۰ گرم
- آرد سفید: نصف قاشق غذاخوری
- کمی وانیل
- پودر پسته برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی گردویی
پودر قند، زرده تخم مرغ و وانیل را به وسیله همزن مخلوط می کنیم. آرد سفید افزوده و مجددا مخلوط می کنیم. مغز گردوها را درون مواد ریخته ، هم می زنیم. کاغذ را ته سینی پهن کرده و چرب می کنیم. به اندازه قاشق چایخوری مقداری از مواد برداشته و در سینی قرار می دهیم . مواد را دانه دانه با کمی فاصله در سینی می چینیم.روی آن را با کمی پودر پسته تزیین می کنیم. سینی را در فر ملایم قرار می دهیم تا بپزد.
منبع: کتاب آشپزی
این طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی هست