شیرینی گردویی، شیرینی سنتی بروجرد
طرز تهیه شیرینی گردویی
مواد لازم :
- زردهٔ تخم مرغ ۴ عدد
- مغز گردوی کمی خرد شده ۳۰۰ گرم
- شکر ۴ قاشق غذاخوری
- وانیل نصف کمتر قاشق چای خوری
طرز تهیه شیرینی گردویی
داخل سینی فر را یک ورق مخصوص شیرین میاندازیم. زردهای تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط میکنیم و آنقدر میزنیم تا کاملا سفت و کم رنگ شود بعد گردو را به آن اضافه میکنیم و به هم میزنیم بعد از مایه با قاشق گلولههای کوچکی با فاصله داخل سینی میگذاریم و روی پنجره وسط فر با حرارت ملایم بیست دقیقه میپزیم. بعد از آن شیرینیها را وقتی سرد شد در ظرف میچینیم.
منبع: کتاب آشپزی
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.