شیرینی گردویی، شیرینی سنتی بروجرد

طرز تهیه شیرینی گردویی

مواد لازم :

  • زردهٔ تخم مرغ ۴ عدد
  • مغز گردوی کمی خرد شده ۳۰۰ گرم
  • شکر ۴ قاشق غذاخوری
  • وانیل نصف کمتر قاشق چای خوری

طرز  تهیه شیرینی گردویی

داخل سینی فر را یک ورق مخصوص شیرین می‌اندازیم. زردهای تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط می‌کنیم و آنقدر می‌زنیم تا کاملا سفت و کم رنگ شود بعد گردو را به آن اضافه می‌کنیم و به هم می‌زنیم بعد از مایه با قاشق گلوله‌های کوچکی با فاصله داخل سینی می‌گذاریم و روی پنجره وسط فر با حرارت ملایم بیست دقیقه می‌پزیم. بعد از آن شیرینی‌ها را وقتی سرد شد در ظرف می‌چینیم.

منبع: کتاب آشپزی

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *