باقلوا گل رز، شیرینی سنتی قزوین

دستور تهیه باقلوا گل رز قزوین

مواد لازم:

  1. شیر نصف پیمانه(۸۰ گرم)
  2. بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
  3. نمک یک هشتم قاشق چای خوری
  4. کره ۳ قاشق غذاخوری
  5. زرده تخم مرغ ۲ عدد
  6. آرد الک شده ۲۲۵ گرم

مواد لازم برای داخل باقلوا:

  1. پودر پسته ۲ پیمانه
  2. گلاب ۲ قاشق غذاخوری
  3. پودر قند یک پیمانه
  4. هل ۱ قاشق چای خوری

مواد لازم برای شربت باقلوا:

– شکر یک پیمانه(۱۵۰ گرم)

– آب نصف پیمانه(۷۰ گرم)

– گلاب یک چهارم پیمانه(۴۰ گرم)

– جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه:

بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کرده و با سه قاشق کره و زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنید. آرد را کم‌کم اضافه نموده تا خمیر لطیفی به دست آید. خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و دو ساعت بگذارید بماند تا خمیر ور بیاید. سپس به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و با وردنه به شکل مربع باز کنید. – مواد داخل باقلوا را با هم مخلوط کرده و به اندازه یک قاشق از مواد مخلوط شده را روی خمیر باز شده قرار دهید و چهار گوشه خمیر را به طرف بالا جمع نموده و یک پیچ به آن بدهید و لبه‌های آن را برگردانید تا به شکل گل رز درآید و در روغن فراوان سرخ کرده، سپس در شربت بیندازید تا شیره به خورد آن برود. سپس روی آن پودر پسته بزیرید.

طرز تهیه شربت باقلوا:

شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را مخلوط کرده، روی حرارت قرار دهید تا اندکی بجوشد و کمی غلیظ شود.

تهیه باقلوا در فر:

باقلوا را می‌توانید در فر هم تهیه کنید. به این ترتیب که بعد از پیچیدن باقلوا، آن‌ها را در سینی فر قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۳۰۰ درجه در طبقه وسط فر بپزید. کمی که لبه نان باقلوا تغییر رنگ داد، از فر خارج نموده و روی آن پودر قند بپاشید.

2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.
Average
5 Based On 2

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *